Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Πόσο μας αρέσουν τα σκάνδαλα...

Ερωτικά σκάνδαλα, οικονομικά σκάνδαλα, πολιτικά σκάνδαλα...πόσο μας αρέσουν..
Και πόσο εύκολο είναι φτιάξει κανείς ένα σκάνδαλο: φθάνει ένα σαλαμάκι και λίγη πίκρα και...να 'το!

Απολαυστικό τραγούδι, έξυπνο χιούμορ και με ηθικό δίδαγμα: αποφύγετε τέτοιες εκδικητικές κινήσεις, γιατί κι αυτός ακόμη περιμένει..

Πάνος Μουζουράκης, νέος καλλιτέχνης, perfomer με πρωτοποριακό στυλ (και δικός μας, καθώς ξεκίνησε από Θεσσαλονίκη). Για περισσότερες πληροφορίες (http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=News&file=article&sid=1131) και (http://www.avopolis.gr/greviews/default.asp?ID=3339).

12 σχόλια:

Το blog της Θεσσαλονικιας. είπε...

Καλησπερα ..Τι κανει ο ερωτας...ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΛΑΜΙ...Το ακουσα δυο φορες το τραγουδι και το βρηκα πολυ χαριτωμενο...

ΦΑΙΔΩΝ ΘΕΟΦΙΛΟΥ είπε...

Πολύ ωραίο! Ευφυέστατο και επιθεωρησιακό κομμάτι. Χαίρομαι να βλέπω δουλειά νέων καλλιτεχνών, μα πιο πολύ χαίρομαι όταν τους ανοίγει ο δρόμος...αφού οι ματαιόδοξοι δεινόσαυροι της μουσικής και άλλων τεχνών, μπορεί να μη παράγουν πια (π.χ. Παπαδόπουλος) η ματαιοδοξία τους όμως και η ακόρεστη επιθυμία για διαρκή επιβεβαίωση, τους κάνει να κρατούν όλα τα πόστα, να επιδιώκουν τιμητικές, να ασχολούνται όλοι μαζί τους έτσι που τα νέα παιδιά με τόσο ωραίες δουλειές, να στενάζουν στην έρημο της αφάνειας...

evi είπε...

Ας αρχίσω από τον καλλιτέχνη - ιδιαίτερος και πρωτότυπος. μου άρεσουν και τα τραγούδια που αφηγούνται ιστορίες.

πάμε τώρα στην εκδίκηση -

φοβερή ιδέα - το concept του να κάνω σαλάμι μερικούς και μερικές πολύ ενδιαφέρον το βρίσκω . είμαι εκδικητικός τύπος εγώ - και κατά προτίμηση ...σαλάμι αέρος που καίει και λίγο . για να είναι και ελαφρώς πικάντικη η εκδίκηση .

ευχαριστώ αγνή μου για την ιδέα . Μου έλυσες τα χέρια .

ELENI είπε...

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΕΙΣ.....ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΑΛΙΤΕΧΝΗ....ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΤΑΛΕΝΤΟ ....ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗ......ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΩΣ....ΜΗΠΩΣ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ....ΑΛΚΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ??ΘΕΟΣ!!!!!

Αγνή είπε...

Πολύ καλό ε, Θεσσαλονικιά?? Αχ τι κάνει ο έρωτας και η πίκρα...νέες ποικιλίες αλλαντικών...

Αγνή είπε...

Για να δούμε και ο μικρός πώς θα καταφέρει να κρατηθεί πρωτοποριακός και φρέσκος..Γιατί, Φαίδωνα μου, η Heaven δεν παύει να είναι εμπορική.. Κοινώς, τον τσιμπήσανε το μικρό. Άσε που παίζει και σέ ένα σήριαλ απ' ό,τι λέει η Ελένη σε επόμενο σχόλιο.
Για να εργαστείς ως καλλιτέχνης, προφανώς πρέπει να παίξεις το παιχνίδι. Έχω περιέργεια να δω αν και πώς θα επιβιώσει!!

Αγνή είπε...

Εύη,
δε θέλω να σου βάζω κακές ιδέες. Τα αλλαντικά παχαίνουν... ενώ τα μπιφτέκια όχι!

Αγνή είπε...

Άλκη?? Ποιος είναι ο Άλκης?? Ο άγονος??? Ή ο ψυχοθεραπευτής του άγονου??

ΦΑΙΔΩΝ ΘΕΟΦΙΛΟΥ είπε...

@Αγνή
Και γω έχω ενδιαφέρον να δω πως θα εξελιχθεί, γιατί οι δρόμοι για τους νέους είναι στενοί, αφού οι λεωφόροι είναι κλειστοί από τους δεινόσαυρους. Αν κάποιος, ο Σαββόπουλος ας πούμε , έβγαινε κι έλεγε κάτι για τόν μικρό για το ταλέντο του, ο δρόμος θα άνοιγε και θα μπορούσε να κάνει με πιο πολλές δυνατότητες "τα δικά του" κι όχι να παίξει το παιχνίδι της πιάτσας. Αλλά ο Σαββόπουλος και ο κάθε Σαββόπουλος, δεν έχει τη γενναιοδωρία του ανθρώπου με ηθικό ανάστημα. Είναι η μικροψυχία που παίζει ρόλο και ο φόβος των παλιών μην επικαλυφθούν από τους νέους στη δημοσιότητα, έστω κι αν οι παλιοί δεν παράγουν πιά νέα έργα. Απλά θέλουν να μας κρατούν και μας καθηλωμένους...αν είναι δυνατόν μόνο στα δικά τους έργα. Έλεος.... (Κάτρι λέγαμε στο μπλογκ μου περί ήθους ανθρώπων των Γραμμάτων...

Αγνή είπε...

Και δυστυχώς, το ήθος και τα πολιτισμικά έργα ανακυκλώνονται σε μια άσκοπη αναπαραγωγή. Μου κάνει εντύπωση, φίλε Φαίδωνα, πώς -ακόμη και διαφορετικοί/ές νέοι/ες καλλιτέχνες καταλήγουν να γίνονται μία από τα ίδια, λένε και εκφράζουν μέσα από τον καλλιτεχνικό τους λόγο τα παλιά ξινά σταφύλια και...γίνονται γνωστοί/ες για τους ίδιους λόγους με τους παλιούς/ές γνωστούς/ες.

Μια από τις καλύτερες μου φίλες είναι ζωγράφος και ζω μαζί της τα καλλιτεχνικά αδιέξοδα: τις κλειστές κλίκες, τις δήθεν σχέσεις και την απελπισία αυτών που δεν μπορούν λόγω ήθους να συμμετέχουν σε αυτό το πανηγύρι. Όσο και να γκρινιάζει όμως, τη λατρεύω γιατί παραμένει αυτή που είναι και στην τέχνη της!!

ΦΑΙΔΩΝ ΘΕΟΦΙΛΟΥ είπε...

@Aγνή
Συνήθως οι καλλιτέχνες σαν τη φίλη σου είναι αποκλεισμένοι από την "εμποράντζα" της ζωής και της τέχνης αλλά παραμένουν το ποιοτικό άλλοθι της τέχνης και της ζωής... η μαγιά, που μας κάνει να ελπίζουμε πως δεν χάθηκαν όλα...

Αγνή είπε...

Ναι, αλλά η καημένη στην κυριολεξία αντμετωπίζει υπαρξιακές κρίσεις..πολύ συχνά!!Αλλά-ευτυχώς- δεν είναι η μόνη...

Αναγνώστες

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου