Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

Η ώρα της γης είναι και δική μας ώρα!

Σβηστά φώτα σήμερα από τις 20:30 έως και τις 21:30, ώστε να γίνει σαφές το μήνυμα ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι απόλυτα στο χέρι του/της καθενός/μίας!!
Θα συμπληρώσω την ιδέα με μια πρόταση: 20:30-21:30, αφήστε τον καναπέ, αφήστε το καλούδια στο ντουλάπι της κουζίνας, τηλεφωνήστε σε ένα/μια κολλητό/ή και .....κάντε ένα περίπατο σε όμορφα μέρη της γειτονιάς σας!!!Εξερευνήστε τη γειτονιά σας και περπατήστε σε στενά που δεν έχετε προσέξει ποτέ!!!
Δε γίνεται να νοιαστούμε τη γη, αν πρώτα δε νοιαστούμε την υγεία μας και τη γειτονιά μας!!!
Πάρτε φωτογραφικές μηχανές λοιπόν και ...ανακαλύψτε τις ομορφιές της γειτονιάς σας!!Να 'στε σίγουροι/ες ότι θα εκπλαγείτε!!

3 σχόλια:

ΦΑΙΔΩΝ ΘΕΟΦΙΛΟΥ είπε...

Θα ακολουθήσω ευχαρίστως την πρότασή σου για βραδινό περίπατο στις γειτονιές της πόλης μου, ακούγοντας τις 4 εποχές του Βιβάλντι και την μουσική των νερών του Χαίντελ. Τα έχω ήδη προγραμματίσει, για να καταλήξω τελικά στη θάλασσα όπου θα απολαύσω το φλοίσβο της ΄κάτω από τον ουράνιο θόλο. Εύχομαι σε σένα να έχεις τον πιο όμορφο περίπατο που είχες ποτέ.

Αγνή είπε...

Ευχαριστώ, Φαίδωνα!!Λόγω της πανέμορφης ανοιξιάτικης μέρας, σε λίγο εξορμώ...για να καταλήξω κι εγώ δυστυχώς στη παραλία της πόλης και σε μια θάλασσα που μας τιμωρεί για αυτό που της κάναμε, στερώντας μας τη μυρωδιά της...
Τον ουράνιο θόλο όμως, θα τον μοιραστούμε σήμερα το βράδυ!!Καλή βόλτα, Φαίδωνα!!

evi είπε...

Καλέ πού πάτε χωρίς εμένα; και γω για βόλτα ετοιμάζομαι. Ο ουράνιος θόλος μας χωράει όλους.
φιλιά

Αναγνώστες

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου