Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

Μα...χάθηκαν οι ευχές??

Χθες είχα τα γενέθλια μου, έκλεισα τα τριάντα εφτά μου χρόνια, ζωή να έχω κι εγώ κι εσείς φίλοι/ες αναγνώστες/τριες. Σκεφτόμουν λοιπόν τι ευχές θα μου έδιναν αν ήμουν κάτι άλλο από αυτό που είμαι!! Ψάχνοντας στο διαδίκτυο, ανακάλυψα ότι:
-αν ήμουν Μινγκ αχιβάδα, θα μου έδιναν την ευχή "ευτυχισμένα τα επόμενα 368 χρόνια ζωής"..(http://www.reptilesalonica.com/ahivada-ming-most_oldest_animal_worldwide.html)
-αν ήμουν το συγκρότημα "Ολύμπιανς" , θα μου έδιναν την ευχή "Καλή επανασύνδεση στη Θεσσαλονίκη"( http://omogeneia.ana-mpa.gr/press.php?id=5190 )
-αν ήμουν ο Neil Epstein, θα μου έδιναν την ευχή "Καλόν ύπνο", καθώς θα είχα να κοιμηθώ 37 ολόκληρα χρόνια (http://www.guardian.co.uk/lifeandstyle/2008/oct/25/insomnia)
-αν ήμουν η Ιρλανδία, θα μου έδιναν την ευχή "Ποτέ ξανά Ματωμένη Κυριακή"( http://indy.gr/library/37-3c7ronia-apo-ti-matomeni-kyriak )
-αν ήμουν ασφαλισμένη του ΙΚΑ, θα μου έδιναν την ευχή "Καλή σύνταξη" (λέμε τώρα...)(http://www.ggka.gr/rythmiseis_3029_1.htm )
-αν ήμουν ηρωίδα κόμικ, θα μου έδιναν την ευχή "Καλό διαζύγιο", λόγω 37χρονου καπνίσματος του συζύγου μου (http://s5.tinypic.com/2dl93f7.jpg)
-αν ήμουν ουίσκι, θα μου έδιναν την ευχή "Καλή ωρίμανση, με βαθιά και πλούσια γεύση που διαρκεί" ( http://www.whiskymag.com/whisky/age/37yearold.html )
-αν ήμουν ο Christian Arthur Stace, θα μου έδιναν την ευχή "Άντε να τις κάνεις 1.000.000", καθώς θα είχα γράψει ήδη 500.000 φορές τη λέξη "eternity" σε γειτονιές του Σύδνει(http://www.oneplusoneequalsthree.com/2007/04/37_years_of_ete.html)
-αν ήμουν το βιβλίο 'An Essay on Liberation', θα μου έδιναν την ευχή "Καλώς ήρθες πίσω", καθώς θα επέστρεφα στα ράφια της Gävle βιβλιοθήκης της ανατολικής Σουηδίας, μετά από 37 χρόνια(http://www.thelocal.se/17312/20090202/).....
Αντί όλων αυτών των υπέροχων ευχών, η μόνη ευχή που πήρα -κυρίως από συγγενείς- ήταν "άντε και νυφούλα!!!".
Φταίω εγώ τώρα που προτιμώ να είμαι ο,τιδήποτε από τα παραπάνω, εκτός από 37χρονη εργένισσα ????!!!!Φταίω εγώ τώρα φίλοι/ες που νευριάζω???

10 σχόλια:

laminore είπε...

Ό,τι επιθυμείς! Πολύχρονη!!

kopria είπε...

ύγεια και μακροημέρευση.. α! και νυφούλα γρήγορα :P

Κωνσταντίνος Κόλιος είπε...

χαχα "αθάνατη"Ελληνίδα μάνα και συγγενείς :)
Ο τρόμος του ραφιού λέγεται αυτό :)
Το "κακό" είναι πως οι συγγενείς τραβούν όλο το ζόρι .

Καλό απόγευμα

evi είπε...

αντε βρε και πάλι χρόνια πολλά, να ζήσεις.
Α!!!και ....κανένα κουφέτο πότε θα φάμε ????

(γκρρρρ!!!)

admin είπε...

χρονια πολλά και ευτυχισμένα !!!!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ.ΕΣΥ ΝΑ ΛΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.ΛΟΙΠΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

Anthoula είπε...

Αχ Αγνή μου καλά τα λες, αλλά σκέψου και λίγο τους καημένους τους συγγενείς... Τι σου ζήτησαν πια, ε;

Έλα βρε Αγνούλα να σε παντρέψουμε, να φάμε και να πιούμε και να χορέψουμε...

(Χαχαχα)

Αγνή είπε...

Καλώς ήρθες laminore!!Ευχαριστώ για τις ευχές, θα επισκεφτώ το μπλογκ σου....

Polykarpe, ευχαριστώ.... αλλά και μεταξύ μας????

Όχι μόνο ο τρόμος του ραφιού Κωνσταντίνε, αλλά και ο τρόμος "τι κάνει αυτή και πού αλωνίζει"...

Εύη...no comment διαδικτυακά, μη ρίξουμε και το επίπεδο..θα σε δω από κοντά!!!!

trelo kouneli rules, σε ευχαριστώ.. έξυπνο όνομα!!!

JK Skpoutzako, αυτό κάνω η καψερή..τους αφήνω να λένε..τι να σκάσω!!!

Ανθούλα, για να χορέψετε και να γλεντήσετε εσείς ένα βράδυ, να χαντακωθώ εγώ για μια ζωή??!!!Θα τα πούμε από κοντά....

Unknown είπε...

Xρονια σου πολλα ,αλλα μη θυμωνεις και γω λεω στους 2 μεγαλους γιους να παντρευτουν, και ξερεις αμα ειμαστε κοντα μου αλλαζουν κουβεντα ή απο το τηλεφωνο καλα μαμα ...αντε γεια ....τα ξαναλεμε.Φιλια καλη μου.

ΦΑΙΔΩΝ ΘΕΟΦΙΛΟΥ είπε...

Na έχεις αστείρευτη αγάπη για τη ζωή και να βρίσκεις πάντα τον καλύτερο δέκτη να την αποθέσεις. Και αντίστοιχα να εισπράττεις αν όχι ποταμούς, ρυάκια αγάπης. Όλα τα άλλα θα τα βρείς μόνη σου...

Αναγνώστες

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου