Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΘΥΜΟΥ!!

Φίλοι άνδρες του blog, Μην υποτιμάτε ποτέ το θυμό μιας γυναίκας!!Και μην υπερτιμάτε το επίπεδο που θα κρατήσει θυμωμένη.. Φίλες γυναίκες του blog, με τίποτα δεν προτείνουμε τέτοιες λύσεις.. μπορείτε όμως να ανατρέχετε στο βιντεάκι, κάθε φορά που θυμώνετε, και να φαντάζεστε ότι όποιος σας θύμωσε είναι στη θέση του κυρίου που την έκανε την κουτσουκέλα σε μια από τις κυρίες.. Προσωπικά, δε θα τολμούσα ποτέ να κάνω κάτι τέτοιο!!

10 σχόλια:

evi είπε...

ο θυμός είναι πολύ κακός σύμβουλος. Δεν ξέρω αν θα έφτανα σε τέτοιες λύσεις αλλά αν θυμώσω χάνω τον έλεγχο και με φοβάμαι. (έχει και ακριβό αυτοκίνητο)

kiki είπε...

Χαχα! Τα έχω δει κι εγώ...Πράγματι...Αλίμονο σε όποιον σταθεί μπροστά σε θυμωμένη γυναίκα...

Ευρύνοος είπε...

Ηεικαστική παρέμβαση μιας θυμωμένης γυναίκας έχει τρομερά αποτελέσματα..

δεν ξεχνώ πολύ παλιά το βιτριόλι , που ήταν "μόδα" έναντι των απιστιών του ισχυρού φύλου..

πιστέψτε με έναντι γυναικός θυμωμένης, είναι σαν να είσαι γυμνός σε ταυρομαχία..(εννοείται, χωρίς σπαθί)..

τα σέβη μου.. α.. και όταν έχετε θυμό ειδοποιήστε με.. μην φάω κανα δοχείο χρώμα (το λιγότερο) στο κεφάλι..

χαιρετώ σας..

venceremos είπε...

δεν κατάλαβα...
μπορει να νυστάζω κι όλας...
καλο Σ.Κ.
φιλιά καρυστινά

Αγνή είπε...

Evi άσε το αυτοκίνητο, κρίμα να το στερηθείς κι εσύ!! Ξέσπασε σε ρούχα του καλύτερα που δεν σου είναι χρήσιμα!!(Ντροπή μου!!). Και τα πιάτα είναι καλή εκτόνωση..κάνουν ωραίο θόρυβο!!

Kiki, όχι απλά αλίμονο.. ό,τι τον γράφει όπως λέει και η γιαγιά μου!Για να ναι θυμωμένη όμως, σίγουρα έβαλε το χεράκι του!!

Ευρύνοε, χαίρομαι που εκτιμάς τα αιθητικά αποτελέσματα του γυναικείου θυμού!!Λόγω blogοφιλίας πάντως, νομίζω τη γλίτωσες!!Τουλάχιστον από εμάς δεν κινδυνεύεις!!!

Αγνή είπε...

venceremos μάλλον είσαι ήρεμος άνθρωπος, τυχερός όποιος είναι δίπλα σου!!Καληνύχτα και καλό Σαββατοκύριακο!!

Anthoula είπε...

Αστεία όλα αυτά, αλλά επειδή μας διαβάζουν και νεαρά άτομα, θα ήθελα να συστήσω στις κυρίες (και κυρίους) πρώτα απ' όλα αξιοπρέπεια! Αν το "ταίρι" σας φερθεί με απρέπεια μήπως πρέπει να αναθεωρήσετε τη σχέση σας ή να προχωρήσετε παρακάτω... Ασ μη ξεχνάμε ότι το μόνο άτομο που μπορούμε πραγματικά μόνο να βλάψουμε είναι ο εαυτός μας!

e-ioannis είπε...

ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΘΥΜΩΝΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ?

Rosa Canina είπε...

Simfwnw me tn Anthoula.
Eksallou o laos leei:opoios fwnazei k thimwnei xanei to dikio tou.
Opote...

Anthoula είπε...

Όταν θυμώνω προσπαθώ να αναλύσω την κατάσταση και όταν καταλάβεις μια κατάσταση δε υπάρχει ούτε λόγος για θυμό όυτε για φασαρία. Βάζεις τα πράγματα στη θέση τους και προχωράς ανάλογα παρακάτω... Αναφορά δίνουμε μόνο στη συνείδησή μας!

Αξιολύπητος/η είναι αυτός που χάνει τη λογική και ψυχραιμία του και κακοποιεί κάποιον/α κάτι... Είναι πάντα χωρίς λόγο έτσι και αλλιώς!

Αναγνώστες

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου