Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Γιατί... άνδρας;; Αυτό κι αν είναι πολύπλοκο ον....

Οι άνδρες λένε ότι δεν μπορούν να καταλάβουν τις γυναίκες… κι εγώ η δόλια απορώ: Γιατί, μήπως μπορείς να βγάλεις άκρη με τους άνδρες;;;;; Η απάντηση μου δόθηκε μέσω ενός email που κυκλοφορεί από γυναίκες αποστολείς προφανώς!! Παρακαλώ τους άνδρες της παρέας να επιστρατεύσουν το χιούμορ τους (και την κριτική σκέψη τους)..
Για να βγάλεις λοιπόν, άμοιρη, άκρη με έναν άνδρα θα πρέπει: Να του κάθεσαι, αλλά όχι από την αρχή, γιατί θα σε θεωρήσει εύκολη και δεδομένη!
Εφόσον έχεις κάνει την αρχή, θα πρέπει να του κάνεις τα χατίρια στο κρεβάτι, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά, προς Θεού!!! Μη φανεί ότι τα έχεις ξανακάνει, γιατί θα σε θεωρήσει εύκολη και θα ξενερώσει!
Αν είσαι σφιγμένη στο σεξ, είσαι ξενέρωτη! Αν είσαι χαλαρή, είσαι εξ’ όλης και προ όλης!
Να έχεις στην εντέλεια νύχια, μάτια, μαλλιά, ρούχα, αλλά προσοχή: Είναι φοβερή σπατάλη χρόνου και χρημάτων να πηγαίνεις κομμωτήριο, γυμναστήριο, μανικιούρ-πεντικιούρ και για ψώνια... Αυτά τα κάνουν οι ανεγκέφαλες. Τσ, τσ, τς!!!
Να δείχνεις έξυπνη (μην πούνε ότι κυκλοφορούμε με κανένα βλήμα), αλλά μην το παρακάνεις γιατί μπορεί να νιώσει μειονεκτικά!
Να θες και να μη θες να κάνεις οικογένεια: Αν θες, είσαι κατίνα και θέλεις να τον τυλίξεις. Αν δε θες, είσαι επιπόλαιη, ελαφρών ηθών και δεν μπορεί να σε πάρει στα σοβαρά!
Προσοχή: Αν τον περιποιείσαι πολύ, μπορεί να εκληφθεί ως προσπάθεια «τυλίγματος»!! Αν δεν τον περιποιείσαι πολύ......ως αδιαφορία...!!!
Η πολλή δουλειά και η ενασχόληση με την καριέρα μπορεί να εκληφθεί ως 'τσ, τσ, γυναίκα είναι αυτή;' Το αντίθετο σημαίνει ότι είσαι κατίνα και χωρίς στόχους!!!!
Αν μαγειρεύεις καλά, μπορεί να σημαίνει ότι θέλεις να τον τυλίξεις!! Αν είσαι νοικοκυρά και τακτική, μπορεί να σημαίνει ότι θέλεις να τον τυλίξεις! Αν δεν κάνεις τα δύο παραπάνω, είσαι ανεπρόκοπη, δεν είσαι για σπίτι και γιατί να σε παίρνει κανείς στα σοβαρά!!
Αν τον παίρνεις συχνά τηλέφωνο, μπορεί να σημαίνει ότι θέλεις να τον τυλίξεις και ασφυκτιά!! Αν όχι, το παίζεις γκόμενα!!
Αν είσαι προοδευτική, ανοικτόμυαλη και μοντέρνα......κάτι ύποπτο παίζει!! Αν είσαι συντηρητική, το μόνο που θέλεις είναι να παντρευτείς, άρα να τον τυλίξεις!!!!
Τι λένε για τις γυναίκες? Ότι δεν μπορούν να τις καταλάβουν?????
Εντέλει, ένα θα πω και θα σωπάσω: ΠΟΛΥΠΛΟΚΑ ΟΝΤΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!

4 σχόλια:

evi είπε...

Άβυσσος !!! καμιά πυξίδα θα βοηθούσε ίσως; κανένα Ταρώ, η ο φωτεινός παντογνώστης ; (-που το θυμήθηκα τώρα αυτό) μάλλον στα τυφλά προχωράμε και όπου μας βγάλει. Αβυσσος...

e-ioannis είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ: ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ?
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΔΑΚΤΟΡΙΚΟ,ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ,ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΡΑΤΕ,ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΩ ΝΑ ΜΑΘΕΙ κλπ.ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.

ELENI είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΟΥ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΝΙΩΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ......

e-ioannis είπε...

@ LENA
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !
ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΙΩΣΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΗ !!!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ !!!

Αναγνώστες

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου