Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

Από την αναγνώστρια Λένα!!

Αφιερωμένο σε όλους/ες τους/τις ερωτευμένους/ες!!!! ΥΣ. από Αγνή: Καλά!!Γιατί!!! εμείς τα μπακουράκια ψυχούλα δεν έχουμε;;;;Να μη γιορτάσουμε κι εμείς;;;

7 σχόλια:

e-ioannis είπε...

NA ΓΙΟΡΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΤΕ !!!

evi είπε...

Lena πολύ ωραίο βιντεάκι!!!και το τραγούδι εξαιρετικό . Τί μου θύμισες!!!!
Όσο για την ημέρα του Βαλεντίνου ,έχω τις ενστάσεις μου: -ελεος ρε παιδιά- Μεγάλη κοροϊδία τη θεωρώ και γίνεται καθαρά για εμπορικούς λόγους. Όλοι οι ταλαίπωροι έχουν πάρει από μια καρδιά (σε μπαλόνι , σε τούρτα , σε κάρτα) και πάνε ...πού πάνε ; τόσος έρωτας πια όλοι!!! Με ...ξενερώνει εμένα όλο αυτό το πανηγυράκι. Συγγνώμη αν σας το χάλασα αλλά μόνο για 15αχρονα είναι αυτές οι γιορτούλες. Όλες τις υπόλοιπες μέρες δηλαδή δε γιορτάζουμε τον έρωτα; Εγώ προσωπικά κάθε μέρα τον γιορτάζω.
Αντε μη θυμώνετε, χρόνια σας πολλά για κάθε μέρα που χτυπάει δυνατά η καρδούλα σας.
Φιλιά κόκκινα .

elph είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
elph είπε...

Πάντα πίστευα ότι για κάθε άνθρωπο υπάρχει κάπου στον κόσμο το άλλο του μισό. Το ότι δεν το συναντήσαμε σήμερα δεν αποκλείει ότι θα το βρούμε ίσως αύριο.
Και όπως λέει και γνωστό τραγούδι: "τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις".

ΠΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΙΝΑΣ είπε...

@ Lena

O έρωτας θέλει σκοτάδια και σιωπές, γουργουρητά και ανάσες... Μην λυπάσαι, αφουγκράσου τον κόσμο γύρω σου, παντού καλέσματα. Ο έρωτας ζει παντού...

@ elph

Αυτή είναι η απίθανη γεωμετρία του έρωτα: σε καθέναν από εμάς δεν αντιστοιχεί ένα, αλλά χιλιάδες άλλα μισά! Τούτη η εξίσωση δύσκολα λύνεται.

@ evi

Είσαι και τσαχπίνα, είσαι και ναζιάρα, μα έχει και γιομάτο το τσερβέλο κουκλάρα μου! Συμφωνώ και επαυξάνω. Και σαν έξυπνο κορίτσι που είσαι, πρόσεξε μην αφήσεις μέρα να περάσει χωρίς έρωτα. Γιατί, όπως λέγαμε και στον στρατό, μέρα που περνάει δεν ξαναγυρνάει!

Τα φιλιά μου και καλή αυριανή. Συγνώμη αν καταχράστηκα τον χώρο σου και απάντησα στις αναγνώστριές σου, δεν το έκανα παρά λόγω της άνεσης που μου έχεις επιτρέψει να αισθάνομαι στο μπλογκόσπιτό σου. Αν παραφέρθηκα να με μαλώσεις!

evi είπε...

@elph
σωστά τα λες - το άλλο μισό είναι αυτό που αναζητάμε και τυχεροί/ές όσοι το βρούν τελικά.

@πανο
ωχ ωχ !! τί να πω τώρα... Ευχαριστώ που διακρίνεις ευφυϊα στο ξανθό κεφάλι μου (αλλώστε βαμμένα είναι) και επίσης θερμά ευχαριστώ για όλα τα υπόλοιπα καλά σου λόγια. Όντως είμαι της φιλοσοφίας 'άδραξε τη μέρα ' σε όλα τα επίπεδα.
Επίσης να πω ότι χαιρόμαστε να σε φιλοξενούμε εδώ και μπορείς να γράφεις ο,τι και όσα θέλεις. Make yourself at home dear !!

Καλημέρα σε όλους και όλες .

venceremos είπε...

γιορτάζουμε γιορτάζουμε....
να είμαστε καλά και του χρόνου..
φιλιά κυριακάτικα

Αναγνώστες

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου