Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Αγάπη μου... ερωτεύτηκα τα γονίδιά σου!!!

Καθόλου ρομαντικά δεν είναι τα στοιχεία έρευνας σχετικά με το τί έλκει τα δυο φύλα όταν αναζητούν τον κατάλληλο ερωτικό σύντροφο. Αν είχατε στο μυαλό σας την απόλυτη ταύτιση, το συναίσθημα, τη γοητεία μάλλον έχετε αυταπάτες. (και γω μαζί σας) .
Βασικό στοιχείο για την επιλογή του ιδανικού συντρόφου για τις γυναίκες στο δυτικό κόσμο είναι τι νομίζετε; τα χρήματα . Ένας πετυχημένος άνδρας είναι και ελκυστικός . Αποτελεί εγγύηση για το μέλλον της και για τα παιδιά που θα αποκτήσει ίσως μαζί του.Επίσης, η κοινωνική θέση σημαίνει ευφυΐα, άλλο επιθυμητό χαρακτηριστικό για να κληρονομήσουν τα παιδιά. Οι γυναίκες αναζητούν πράγματα όπως καλή προσωπικότητα, ηγετικές ικανότητες, επινοητικότητα και πνεύμα.
Οι άνδρες προτιμούν τις ξανθές !!! yes , ισχύει και αυτό . Το γεγονός αυτό φαίνεται να οφείλεται στο ότι τα ξανθά μαλλιά ερμηνεύονται ως ένδειξη νιάτων και συνεπώς γονιμότητας Οι άνδρες συσχετίζουν επίσης τα νιάτα με την υγεία, επομένως και με την αυξημένη πιθανότητα η σύζυγός τους να κάνει υγιή παιδιά. Αυτό μπορεί να είναι μια αιτία που οι άνδρες γενικά συνδέονται με γυναίκες που είναι νεώτερές τους, ενώ οι γυναίκες συχνά αναζητούν μεγαλύτερους άνδρες, που έχουν εξασφαλίσει τη σταδιοδρομία τους και είναι ωριμότεροι, έχουν καλύτερη κοινωνική θέση και μεγαλύτερη δυνατότητα να τις εξασφαλίσουν.
Επίσης η συμμετρία στο πρόσωπο θεωρείται σημαντικό προσόν γαι να θεωρηθεί κάποιος γοητευτικός.Οι επιστήμονες λένε πως η γοητεία φανερώνει την ποιότητα των γονιδίων. Οι επιστήμονες υποστηρίζουν πως ο λόγος γι΄ αυτό είναι ότι οι άνθρωποι γεννιούνται με συμμετρικά πρόσωπα, τα οποία γίνονται λιγότερο συμμετρικά στη διάρκεια της ζωής τους εξαιτίας μεταλλάξεων ή υποσιτισμού. Όσο περισσότερο διατηρούν τη συμμετρία τόσο επιτυχέστερα έχουν αντιμετωπίσει τα γενετικά και τα περιβαλλοντικά προβλήματα. Γενικά βρίσκουμε ωραιότερους τους ανθρώπους με τα πιο συμμετριικά πρόσωπα.
Συμπέρασμα : αυτοί με τα πιο συμμετρικά πρόσωπα είναι τα κελεπούρια. (βλέπε Σάκη!!! τί συμμετρία είναι αυτή βρε Σάκη μου !!! φτου σου αγόρι μου)
Επίσης οι έρευνες επιβεβαίωνουν τις φροϋδικές απόψεις - οι άντρες αναζητούν στη σύντροφό τους στοιχεία που έχουν οι μητέρες τους. Είναι λέει εγγύηση ότι τα παιδιά που θα κάνουν θα είναι βάσει δοκιμασμένης συνταγής. (σιγά μη χάσουμε το καλούπι!!)
Επίσης οι μελέτες δείχνουν ότι η μυρωδιά των ανδρών είναι ελκυστικότερη για τις γυναίκες όταν έχουν ωορρηξία. Αυτό διευκολύνει την επαφή σε μια στιγμή-κλειδί για τη σύλληψη. Μερικές άλλες μελέτες δείχνουν ότι στις γυναίκες αρέσει περισσότερο η μυρωδιά των ανδρών, τα χαρακτηριστικά των οποίων είναι συμμετρικά, στην πιο γόνιμη περίοδο του κύκλου τους. «Αναζητούν τα καλύτερα γονίδια», λένε οι ειδικοί.
Ούτε λαγωνικά να είμασταν οι άτιμες !!!!
Οι άνθρωποι τείνουν να αναζητούν συντρόφους που τους μοιάζουν- είναι «της κλάσης τους», κατά το λαϊκώς λεγόμενο. «Αν διαλέξεις κάποιον σχεδόν ισότιμο με σένα σε γοητεία, αποφεύγεις δύο πράγματα», λέει ο ειδικός. «Αν είναι πολύ ωραιότερος από σένα, να ανησυχείς μήπως κάνει άλλες σχέσεις. Αν είναι πολύ λιγότερο ελκυστικός, να σκέφτεσαι ότι θα μπορούσες να τα είχες καταφέρει καλύτερα».
Αυτό που λέγανε οι παλιοί ότι τα ζευγάρια μοιάζουν μεταξύ τους σαν αδέρφια , έχει πλέον και επιστημονικά επιβεβαιωθεί .
Επομένως :
  • παραμένω ξανθιά
  • οι πρίγκηπες κυκλοφορούν τουλάχιστον με Ferrari και όχι με άσπρο άλογο
  • ο Σάκης έχει συμμετρικό πρόσωπο - άρα έχει ισχυρά γονίδια .(πάει όμως παντρεύτηκε)
  • αν θέλουμε να μάθουμε τα κριτήρια επιλογής συντρόφου των ανδρών πρέπει να γνωρίσουμε τη μαμά τους .
  • εμπιστεύομαι την όσφρησή μου.

7 σχόλια:

antigoni είπε...

οσο και να μας το εξηγουν επιστημονικα.... η ΜΑΓΕΙΑ του ερωτα δεν θα φυγει ποτε!!!

Καλημερα!!!

Ευρύνοος είπε...

συμ-πέρασμα..

όσες πέρασαν απο την ζωή μου είχαν καταράκτη..

μπουαχαχαχαχχα!!!

καλημέρα!!!!

ELENI είπε...

ΑΓΑΠΗΤΗ ΕΥΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΟΝΤΩΣ .....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ....ΠΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΟΓΟ.....ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΙΔΙΟ...Ο ΕΡΩΤΑΣ.....ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΟΤΑΝ ΑΦΗΝΕΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ..........................

Αγνή είπε...

Είχα σκοπό να κάνω ακριβώς την ίδια ανάρτηση!!!Απίστευτη ταύτιση!!Έχει ξεφύγει από τον χρόνο κι έχει πάει και στο θέμα!!Αρχίζω και φοβάμαι!!!!

e-ioannis είπε...

MOY EIΠΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ:
ΘΕΛΩ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΣΟΥ (ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ) ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ ΠΟΤΕ !
ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ !

venceremos είπε...

ναι κι εγω ,εχω να σου πω , ότι ξέρω πολλες περιπτώσεις που δεν ισχύει τίποτε απο αυτα ...και .οτι ο έρωτας παραμένει μοναδικά ανεξερεύνητος.
τα αισθήματα δεν μπαίνουν σε καλούπια...και επιπλέον δεν γίνομαι ξανθιά με τίποτα στον κόσμο..
φιλιά καρυστινά

evi είπε...

Λοιπόν διαπιστώνω οτι δε σας έπεισαν οι έρευνες και επιμένετε ρομαντικά. Καλά κάνετε , μαζί σας και γω. Περιμένουμε τον Ερωτα, το άλλο μας μισό χωρίς να βάζουμε καλούπια.
@αντιγόνη ναι , η μαγεία δε σβήνει αρκεί να κρατάμε τη φλόγα.
@ ευρύνοε καταράκτη μόνο? μήπως και απώλεια όσφρησης ? μήπως ήταν και ξανθές ? χαχα
καλή σου μέρα
@λένα κιαν δεν έχει άλογο , ε κάτι τέλος πάντων θα έχει :ένα γαϊδουράκι, ένα ρενώ , ένα toyota, ενα audi .
ε και μια συμμετρία στο πρόσωπο δε μας πειράζει. Να φέρνει και λίγο σε Αρχαιοελληνική ομορφιά. Πολλά θέλω ε ;
@αγνή μη φοβάσαι. Μεγάλα πνεύματα που συναντήθηκαν είμαστε απλώς.
@ιωάννη έτσι όπως έγιναν οι σχέσεις , εκεί πάμε μάλλον .
@venceremos , ρομαντική και συ ε ; ελα στο group. Όσο για το ξανθια ή όχι. Και βέβαια δε τους κάνουμε τη χάρη. Σ΄όποιον αρέσουμε .

Αναγνώστες

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου