Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008

Το κρύο μας κάνει πιο Casual!!

Κορίτσια και αγόρια, Χρόνια πολλλά και καλά. Και κυρίως ζεστά!!! το κρύο πλέον μεγάλο, ειδικότερα σε μέρη ορεινά όπως η Κοζάνη, στην οποία τυχαίνει να είμαι... Ξεχάστε τις εξώπλατες τουαλέτες, τακούνια δεκάποντα και μαλλιά χτενισμένα και ορμήστε σε χοντρά ανδρικά πουλόβερ, μποτάκια με κρεπ σόλες και σκούφους!!! Δεν είναι καθόλου σέξι να φοράς το τακούνι και να πέφτεις με τα μούτρα στην κεντρική πλατεία της μικρής πόλης, που περνάς τις διακοπές σου!! Όσο για τους άνδρες φίλους, αφήστε τα κουστούμια και τις γραβάτες, αφήστε τα κυριλάτα ρεβεγιόν και πάτε την καλή σας σε ζεστά μέρη που απαιτείται γερό και σπορ ντύσιμο!! για τους/τις Casual Φίλους/ες της παρέας, προτείνω τα παλιά κλασσικά μποτάκια Kickers, ξέρετε... αυτά που φορούσαμε μικρά με την κρεπ σόλα. Φοβερά, κλασσικά, στυλάτα και .. δε γλυστράνε στο χιόνι.. Τα φόρεσα και τα λάτρεψα!!! Να περνάτε καλά, να φάτε να πιείτε κι επιτέλους... να ντυθείτε ζεστά χωρίς τα περιοριστικά επίσημα ρούχα!!! Το κρύο μας κάνει πιο ελεύθερους!!

10 σχόλια:

e-ioannis είπε...

το αλλο το ξερεις ?
κρυο,καιρος για δυο.
αντι να ντυνεσαι ζεστα,καθεσαι στα ζεστα και απελευθερωνεσαι
ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ !!!

Αγνή είπε...

σωστό κι αυτό!!!!

Στη Μακεδονία έχουμε και καλές φλοκάτες..χιχιχι

Mala είπε...

Εγώ, πάντως, κάθομαι στο σπιτάκι μου με τη μάλλινη κουβέρτα και δεν πάω πουθενά! Έχω αποκλειστεί από την Παρασκευή, καθώς το σπίτι μου είναι στην κορυφή μεγάλης κατηφόρας, η οποία έχει μετατραπεί σε παγοδρόμιο!! Εννοείται, βέβαια, ότι την Παρασκευή που βγήκα, ντύθηκα casual με τα μποτάκια μου και τα ζεστά μου ρουχαλάκια και ας ήταν όλοι οι άλλοι καλοντυμένοι!

Χρόνια σας πολλά!

e-ioannis είπε...

@Αγνή
Ολα ειναι θεμα ψυχολογιας σωστα ?Με τον τροπο αυτο ανεβαινει
και η αυτοεκτιμηση του καθενα
ε ? τι λες και συ που σπουδασες ψυχολογια ?

Αγνή είπε...

Τι να πω και εγω η ψυχολόγα... Καλή και η ψυχολογία, καλή και η αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθηση .. αλλά να βοηθούν και οι συνθήκες λίγο.. Παν μέτρον άριστον Φίλε Γιάννη!!μην αυτομαστιγωνόμαστε κιόλας όταν τα βλέπουμε και λίγο (έως πολύ) μαύρα!!!Υπάρχουν και κακές μέρες!!!

evi είπε...

αχ ψυχολογα μου ... τι να κανεις και συ και η επιστημη σου !! αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου ιωαννη .. αβυσσος .

Αγνή είπε...

στην ψυχολογική θεωρία όλα είναι καθαρά και απλά.. στην πρακτική που λέγεται ζωή είναι κομματάκι πιο μπερδεμένα!!

e-ioannis είπε...

πραγματι ετσι ειναι !

Αγνή είπε...

Πάντως mala από αύριο θα ακολουθήσω την πρότασή σου!! Παραμονή Πρωτοχρονιάς και με τα μποτάκια και το τζιν!! και Θα πιω και λίγο παραπάνω.. νομίζω έτσι θα μπει η ψυχολογία σε πράξη με ωραίο τρόπο!!!

evi είπε...

ωχ και παιρνω αντιβιωση και δεν μπορω να πιω ρε αγνη ...πως θα τα συνδυασω εγω τωρα -θεωρία και πραξη ? μου λες σε παρακαλω ???

Αναγνώστες

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου