Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!

Ξέρω ότι είναι γιορτινές οι μέρες και δεν είναι ωραίο να μιλάμε για δυσάρεστα, αλλά πραγματικά αυτό πρέπει να το μοιραστώ, γιατί νομίζω θα σκάσω.. Μου ήρθε ενα email από τον αγαπητό φίλο Σάββα, που μιλάει για τα bonsai Kittens.. αν είναι δυνατόν!!! Αφορά σε νέα κινέζικη μόδα που ζωντανά γατάκια μεγαλώνουν μέσα σε γυάλινα μπουκάλια παραμόρφωμένα παίρνοντας το σχήμα του μπουκαλιού!!! Τα γατάκια τρέφονται με καλαμάκι από μια μικρή εισδοχή και αφοδεύουν απο μια τρύπα στο πίσω μέρος του βάζου. Λίγο πρίν τοποθετηθούν μέσα στο βάζο, τα γατάκια δέχονται ηρεμιστικό μυών ούτως ώστε να μην μπορούν να αντισταθούν. Μέσα σε ένα μήνα και με τις "κατάλληλες" ανθρώπινες επεμβάσεις τα γατάκια παίρνουν το σχήμα του βάζου.. Ακόμα και τα κεφαλάκια τους!!! Τα ζώα μετά πωλούνται για σουβενίρ στο σπίτι.. Για του λόγου το αληθές δείτε φωτογραφίες!!! Δε δίνω τα στοιχεία της ιστοσελίδας της εταιρείας γιατί θεωρώ απαράδεκτο και να την επισκεπτόμαστε!! Σας δίνω όμως την ιστοσελίδα που μπορείτε να υπογράψετε για να σταματήσει αυτή η... κτηνωδία και διαστροφή!!! http://www.petitiononline.com/J1A2D3E4/petition.html Είναι σημαντικό να το υπογράψουμε όλοι/ες.. Έλεος πια!!!! Φίλοι/ες bloggers αναρτήστε το στα ιστολόγια σας!!!

4 σχόλια:

Mala είπε...

Μια διευκρίνηση, μια που έψαξα το θέμα πριν καιρό, όταν το είχα πρωτοδιαβάσει σε ένα email. Η ιστοσελίδα αυτή ήταν φάρσα, ιδιαίτερα κακόγουστη θα έλεγα, η οποία ξεκίνησε το 2000 και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Δεν υπήρξε ποτέ τέτοια επιχείρηση, ούτε στη σύγχρονη εποχή ούτε σε παλαιότερες εποχές, ούτε είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο από βιολογική και φυσιολογική πλευρά. Κατά την άποψή μου βέβαια, μια τέτοια φάρσα είναι εξίσου εγκληματική, καθώς σίγουρα θα ενέπνευσε αρκετούς μικρόμυαλους να δοκιμάσουν να δώσουν σε αθώα γατάκια σχήμα βάζου.

evi είπε...

μπλιαχ.... ουτε να το δω δε θελω αυτο. σκετη φρικη .

Αγνή είπε...

πωπω αρρώστια!!! Αυτό δεν ήταν φάρσα, αλλά.. τίγκα η παράνοια!!! που έχουμε φτάσει βρε παιδιά!!!!

Αγνή είπε...

είχες δίκιο mala!!βρήκα ότι ήταν μια παρωδία φοιτητών prankster MIT students (όπως αναφέρει το άρθρο) για να προκαλέσει τους ιδοκτήτες γατών!!Το FBI έκανε έρευνα για να εντοπίσει τον/την ή τους/τις ανόητους/ες φοιτητές/τριες. Η έκθεσή του λέει ότι δε βρέθηκαν στοιχεία κακοποίησης ζωών καθώς δεν πωλήθηκαν μέσω της ιστοσελίδας τα προϊόντα!! Η έρευνα για το δημιουργό της ιστοσελίδας όμως παραμένει ανοιχτή!!

Αναγνώστες

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου