Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΑΣ ΜΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΙΔΕΑ!! Είναι εξαιρετικό αυτό που συμβαίνει με το μικρό μας τμήμα και τις μοναδικές εμπνεύσεις της Αγνής και της Εύης που ξεσηκώνει ,εμένα τουλάχιστον σε μεγάλες προσδοκίες.Nιώθω πως έ-να αδιόρατο νήμα μας συνδέει με την Καλλιρρόη Παρρέν, τη Σωτηρία Αλιμπέρτη ή τη νεαρή Ρόζα Ιμβριώτη που, οδηγημένες από κίνητρα προμητορικά σε σχέση με τα δικά μας, επιχείρησαν στην εποχή τους να προσδώσουν στις γυναίκες την υπόσταση του ιστορικού υποκειμένου. Με μια καίρια διαφορά: εκείνες ασχολήθηκαν με εκδοχές της ιστορίας των γυναικών στο πλαίσιο ενός σχετικά ανθηρού κινήματος. Σχεδιάζοντας μίαν εναλλακτική αφήγηση που θα αναδείκνυε το γυναικείο φύλο σε υποκείμενο της ιστορίας, θεωρούσαν ότι, ως ιστορική πλέον κατηγορία, οι γυναίκες θα μπορούσαν με μεγαλύτερη ευχέρεια να συγκροτήσουν μια συλλογική ταυτότητα που θα τις διευκόλυνε να διεκδικήσουν πειστικότερα τα αιτήματά τους.Στο σημείο αυτό ,με τη βοήθεια τη δική σας,εμείς πρωτοτυπούμε σε μια ιδιαίτερα εύγλωττη μορφή επικοινωνίας.Εκφράζω τις θερμότατες ευχαριστίες ,δηλώνω fun της σελίδας και επειδή έχω την πεποίθηση πως σάυτή την προσπάθεια συνέβαλε καίρια και ο εκλεκτός κ. Π.Κ. παρακαλώ Αγνή να του μεταφέρεις τη συμπάθειά μου.Είναι η τρίτη φορά που προσπαθώ να στείλω το ίδιο μήνυμα .Ελπίζοντας να φτάσει,σας φιλώΕιρήνη(αργά το βράδυ της Δευτέρας_)

3 σχόλια:

Αγνή είπε...

Ειρηνάκι, τι καλά που μπήκες!!! Πού έμαθες όμως να ανοίγεισ μπλοκ? μας τάπωσες!!!
Πάντως η ιδέα ήταν Εύης, Ανθής, Αγνής.. θα μεταφέρω τη συμπάθεια, αλλά κρατάμε τα πνευματικά δικαιώματα της ιδέας!!χαχα!!

e-ioannis είπε...

Η ψυχολογια ειναι η λατρεια μου...
μονο χαπια δεν γραφω..

evi είπε...

α ρε ειρηνη !! ανεπαναληπτη και φοβερη .. επειγοντως πρεπει να σε δω .. κανόνισε να βρεθούμε καλό μου συντομα . και μαθε να γραφεις σωστα εδω - ευκολο ειναι . σ αγαπαμε και σε περιμενουμε εναγωνιως . φιλια ..

Αναγνώστες

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου