Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

ΧΩΡΙΣΜΟΣ Η ΔΙΑΖΥΓΙΟ? ΩΡΑΙΑ!!! ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!

Ο έρωτας είναι ωραίο πράγμα.. και επώδυνο όταν τελειώνει.. Συγχρόνως η οικονομική κρίση είναι άσχημο πράγμα.. και επώδυνο όταν ξεκινά. Μπορείς όμως από δύο άσχημα να βγάλεις ένα καλό. Και αυτό το βρίσκεις στην ιστοσελίδα http://www.exboyfriendjewelry.com/ Είναι ιστοσελίδα για πώληση κοσμημάτων μετά από χωρισμό. Πωλούνται και μονόπετρα και βέρες.. Χάρη στην οικονομική κρίση, ίσως ο χωρισμός να μην είναι και τόσο φρικτός όσο πριν!! Κι αν η διαδικασία σου φαίνεται λίγο άχαρη……http://moeys.net/2007/05/10/top-10-breakup-songs-to-get-over-your-ex-boyfriend Ιστοσελίδα με τα 10 πιο δημοφιλή τραγούδια χωρισμού!! Γιατί όχι? Life goes on!!!Sorry guys!!!

10 σχόλια:

e-ioannis είπε...

Εσείς ειστε χωρισμενες κοριτσια ?
συγνωμη αν ειμαι αδιακριτος...
αλλα....μετα απο μια τετοια αναρτηση...

evi είπε...

1) η περιέργεια σκοτώνει τη γάτα αγαπητέ μου e-ioanni...
2) o έρωτας με έρωτα περνάει... νομίζω και όχι με μονόπετρα αν και δε θα με χαλούσε καθόλου η ιδέα του μονόπετρου μεταξύ μας
3) δηλαδή αν κατάλαβα καλά να βάλω το μονόπετρο και να ακούω Gloria Gaynor - I will survive και επειδή δε μπορω να αντισταθω να τσακίζω και τις ΙΟΝ αμυγδαλου ....σε περίπτωση που χωρισω λέμε ...προβληματίστηκα πολύ..οθφ ααα και τωρα που το σκέφτομαι υπάρχει και ενα ελληνικό ασμα.. επέτειο χωρισμου γιορτάζω .. αυτά για την ώρα ..

Anthoula είπε...

Έτσι μπράβο Εύη μου! 'Ολα μέσα στη ζωή είναι, αγαπητέ e-ioanni, απευχόμαστε τον χωρισμό σε όλα τα ευτυχισμένα (και όχι τόσο ευτυχισμένα) ζευγάρια, αλλά αν πρέπει να συμβεί, εεε δε θα τα βάψουμε και μαύρα - μη ξεχνάμε πως η ζωή συνεχίζεται και έχει πάντα κάτι καλό να προσφέρει. Τώρα, όσο για το μονόπετρο, εεε συμφωνώ με Αγνή και Εύη, ότι κάνει τα πράγματα πιο εύκολα!

Αγνή είπε...

όχι Εύη!!!σε αυτή την ιστοσελίδα το πουλάς το μονόπετρο κι όχι μόνο. σκουλαρίκια, κολιέ κλπ κλπ..και φθηνομπιζού απο το accessorize πουλάς εκεί!!!!Και τα παίρνει κάποιος/α άλλος/η.
Φαντάζεσαι στο γάμο σου να γυρίσεις τη βέρα και να δεις Love for ever Mike & Donna???!!!

Αγνή είπε...

Και εκτός της δυνατότητας πώλησης, μπορείτε να αγοράσετε φθηνά κοσμήματα.. Έχει και για άνδρες- κάποια πχ ρολόι, ανδρικές βέρες, μανικετόκουμπα κλπ.

Αγνή είπε...

Συγγνώμη σε όλους/ες. Το site ειχε ασφάλεια και δεν μπορούσατε να μπείτε να το δείτε.. Χάρη στην Ανθή, το πρόβλημα λύθηκε, τώρα μπορείτε να μπείτε να δείτε την ιστοσελίδα αλλά και τις προσφορές. Καθόλου κακή ιδέα για χριστουγεννιάτικα δώρα!!!

Παναγιώτης Κ. είπε...

Έτσι για να σάς βάλω σε σκέψεις:
1. Μήπως κάποια είναι ύποπτης προέλευσης (κλεμμένα π.χ.) ή μαϊμούδες;
2. Θά θέλατε κάτι που πιθανόν να συνοδεύεται απο πίκρα και απογοήτευση, μέχρι ...κατάρες.

Πάντως δεν θα έμπαινα κάν στη διαδικασία της σκέψης.

evi είπε...

συμφωνώ Παναγιώτη. είναι σαν να αγοράζεις σπίτι που βγήκε σε πλειστηριασμό . και για να γίνω και λίγο πιο ποιητική - "έρωτες σε πλειστηριασμό " μου κάνει όλο αυτό.

Αγνή είπε...

Εμένα πάλι γιατί μου ακούγεται μια χαρά?? Από το να κλαις πάνω από το χυμένο γάλα... και ξεφορτώνεις περιττά αναμνηστικά-μνημόσυνα και βοηθάς κάποιον/α να πάρει κάτι που θέλει σε καλή τιμή!!!

Παναγιώτης Κ. είπε...

Στους εν δυνάμει αγοραστές αναφέρομαι, αυτοί που πουλάνε καλά κάνουν, αυτοί που σκέφτονται να αγοράσουν ας το σκεφτούν.......

Αναγνώστες

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου