Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

Οι μητέρες μετά τα 40 είναι μπλεγμένες σε διάφορους ρόλους

«Βιολογικά, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι γυναικολόγοι έχουν δίκιο: οι γυναίκες είναι προτιμότερο να μένουν έγκυες νέες, 25, 27, 30, 32 ετών
".....οι γυναίκες που γίνονται μητέρες μετά τα 40 καλούνται να αντιμετωπίσουν περισσότερες από μία μεταβάσεις: μετάβαση στη μητρότητα, μετάβαση στη δεκαετία των 40, μετάβαση στη φροντίδα των γονιών της, οι οποίοι μεγαλώνουν κ.ά. Είναι μπλεγμένες σε διάφορους ρόλους."
Διαβάστε το πολύ ενδιαφέρον άρθρο της Ελευθεροτυπίας για τις γυναίκες και τη μητρότητα στα 40. Είναι έτοιμες να γίνουν μητέρες; Τί θέση παίρνει το παιδί στη ζωή τους;Πώς βιώνουν τη μητρότητα;
Εσεις τί πιστεύετε για το φαινόμενο της μητρότητας στα 40 που συναντάμε πλέον πολύ συχνά;
Πείτε μας τη γνώμη σας .

2 σχόλια:

Αγνή είπε...

Μια χαρά τα ακούω!!Βιολογικά και ψυχολογικά έτοιμες!!Επιτέλους να και τα θετικά για τη μητρότητα σε μεγάλη ηλικία. Τhanks Εύη!!!Πολύ "ηρεμιστικό" άρθρο για γυναίκες που σκέφτονται τη μητρότητα στο από 35 και πέρα...Ποιά να 'ναι άραγε αυτή??!!

evi είπε...

ναι βρε παιδί μου, και γω συμφωνω οτι είσαι πιο ώριμη και ξέρεις τι θέλεις μετά τα 35. νομίζω έχει πολλά θετικά αν και η μητρότητα όποτε και να έρθει είναι συγκλονιστική και σου ανοίγει νέους δρόμους στη ζωή σου.

Αναγνώστες

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου