Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Η αγάπη σε χάπι

Επιτέλους ! Σωθήκαμε ! Αμερικανοί επιστήμονες ανακάλυψαν ότι μια γερή δόση της ορμόνης οξυτοκίνης μπορεί δραματικά να αλλάξει τις σχέσεις μεταξύ αρσενικών και θηλυκών.Όπως φάνηκε και στα πειράματα που έκαναν σε ποντίκια, αν πάρουμε ένα θηλυκό και το βάλουμε δίπλα σε ένα αρσενικό και στη συνέχεια...ψεκάσουμε με οξυτοκίνη,εκείνο θα δεθεί πολύ γρήγορα με το αρσενικό. Αν, αντιθέτως, μειωθούν τα φυσικά επίπεδα οξυτοκίνης- της αποκαλούμενης «ορμόνης της αγάπης» η οποία συνδέεται με την έναρξη του τοκετού, τη μητρική αγάπη, το δέσιμο μεταξύ των ανθρώπων- το θηλυκό θα απορρίψει το αρσενικό ως σύντροφο ακόμη και αν ζευγαρώσει μαζί του πολλές φορές, όπως ανακάλυψε ο ερευνητής. (σας θυμίζει κάτι αυτό ίσως;)Οπότε να η λύση : Μη χάνετε καιρό- πάρτε γερές δόσεις του χαπιού ή ακόμα καλύτερα ψεκαστείτε με την ορμόνη της αγάπης και όλα θα πάνε καλά στις σχέσεις σας. Η σωτηρία του γάμου - το τέλος των χωρισμών. Α ρε τι κάνει η επιστήμη!!! ...και για περισσότερες λεπτομέρειες στο http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=33&artId=249539 .

7 σχόλια:

Αγνή είπε...

Η οξυτοκίνη επίσης είναι η ορμόνη που κάνει τις γυναίκες να ξεχνάνε τους πόνους του τοκετού και να μπορούν να συνδεθούν με το μωρό!!Ήθικό δίδαγμα: προφανώς η αγάπη πονάει!!

Rosa Canina είπε...

Gia tn pono ti ormoni iparxei?
Xexexe.....

Ράνια είπε...

Αν είναι έτσι τότα θα πρέπει μαζί με το γάμο ο παπάς να δίνει στα νιόπαντρα ζευγάρια ένα μόλις παντευτούν γιατί το μόνο σίγουρο ότι μετά με τόσο αγχος, στρές και προβλήματα θα το χρειαστούν σε τέτοιους ρυθμούς που ζούμε!!!

evi είπε...

τι να σου κάνει ένα μονο χάπι? ολόκληρο φαρμακείο χρειάζεται....

Αγνή είπε...

χαχα!!!καλό!!!

e-ioannis είπε...

ΕΥΗ
ΕΙΣΑΙ ΑΧΤΥΠΗΤΗ !!!

evi είπε...

τι να πω Ιωάννη! αχτύπητη ; μάλλον 'χτυπημένη από τη ζωη και τη μοίρα '- χαχα - για να θυμηθούμε και λίγο παλιές ελληνικές ταινίες (βλ. ξανθόπουλος - μάρθα βούρτση)

Αναγνώστες

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου