Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

The Curious Case of Benjamin Button

Μόλις είδα την πολυσυζητημένη ταινία "The Curious Case of Benjamin Button" - υποψήφια για 13 oscars - και είπα να μοιραστώ μαζί σας τις εντυπώσεις μου. Μου άρεσε η ταινία. Νομίζω οι πρωταγωνιστές είναι εξαιρετικοί, και ο Πιτ (μάλλον θα το πάρει το αγαλματάκι) και η Μπλανσετ , (πόσο της ταιριάζει ο ρόλος ) Eντυπωσιακά τα εφε που δειχνουν τον Πιτ γερασμενο . Απο οτι διαβασα, με ψηφιακο τροπο καταφερνουν να τον δειχνουν με διαφορετικο σωμα.

Ωραία φωτογραφία και καλή η μουσική επένδυση της ταινιας . Γοητευτικη η αποδοση της εποχης - λιγο τραβηγμενο σε μερικά σημεια το σεναριο καθως η ταινια διαρκει 2 ,5 ωρες που καπως κουράζει.

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η ιδέα- άλλωστε βασίζεται σε ιστορία F. Scott Fitzgerald - και αφορά σε έναν άντρα που γεννιέται στα 80 και γερνάει αντιστροφα, καταληγοντας στο τέλος της ζωής του να είναι μωρό. Θα μπορούσε ίσως να πει κάποιος ότι πρόκειται απλα για ένα love story, αλλά νομίζω αυτό το παιχνίδι με το χρόνο και η ανατροπή γηρατιών - νιότης είναι που αξίζει να δούμε - εμένα τουλάχιστον αυτό μου έμεινε καθώς και η δυναμη της ανθρώπινης θέλησης και της αληθινής αγάπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναγνώστες

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου