Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΦΙΛΟΙ/ΕΣ!!!

Ήρθε, φίλοι/ες μου, και το Πάσχα!!Σιγά-σιγά μαζεύουμε τα μπαγκάζια μας για να πάμε σε διάφορα μέρη, να δούμε αγαπημένους/ες, να ξεσκάσουμε από την καθημερινότητα και να ..."σκάσουμε" από τις πασχαλινές λιχουδιές!!
Εύχομαι σε όλους/ες Καλή Ανάσταση, καλή διασκέδαση και καλό φαγοπότι!!Ειδικότερα:¨
Καλέ μας φίλε Πάνο, http://papaourologia.blogspot.com/, για σένα ... η "Ανάσταση" επιτέλους έγινε, οπότε εύχομαι να χαρείς το φετινό πασχαλινό τραπέζι χωρίς άγχος!!!
Καλή μας φίλη Ράνια, http://raniainroseland.blogspot.com/, να χαίρεσαι όσους/ες αγαπάς και σε αγαπάνε, που βλέπουμε δεν είναι λίγοι/ες!!
Καλέ μας φίλε Ευρύνοε, http://otrelostouxwriou.blogspot.com/, πολύ όμορφη τρέλα στη ζωή σου, με ανθρώπους εξίσου "τρελούς" που να σε αγαπάνε!!Καλά ζεϊμπέκικα με το λεβέντη σου!!
Καλή μας φίλη Ελευθερία, http://elet-elet.blogspot.com/, με την ομορφιά και ευγένεια της μητρικής σου ψυχής, προσπάθησε τώρα που θα έρθουν τα τρία αγόρια σου να μην κουραστείς πάρα πολύ!!
Καλέ μας φίλε Φαίδωνα, http://theofilou.blogspot.com/, ας είναι η Ανάσταση πηγή έμπνευσης για πολλά ωραία κείμενα και όμορφη ζωή!!
Καλή μας φίλη Ιωάννα, http://tsabica18yahoogr.blogspot.com/, η φοιτήτρια της παρέας μας με τους γλυκούς της έρωτες. Πολύ ρομαντισμό και αγάπη στη ζωή σου!!
Καλέ μας φίλε Κωνσταντίνε, http://triala.blogspot.com/, να 'ναι η Ανάσταση αφορμή για συγκλονιστικές ιστορίες, όχι μόνο στο ιστολόγιο αλλά και στη ζωή!!
Καλή μας φίλη Venceremos, http://kibouko.blogspot.com/, ποιήματα και ζωή σαν τον όμορφο τόπο σου, που τόσο αγαπάς!!Σαλονικιώτικα φιλιά!!
Καλέ μας φίλε Molemou, http://molemou1.blogspot.com/, να 'ναι η ξενιτιά γλυκιά σαν το τσουρέκι που θα φας!!
Καλή μας φίλη Λένα, http://lenahatzblogspotcom.blogspot.com/, πάντα να έχεις μια ζεστή καρδιά σαν την αγκαλιά των αδέσποτων που τόσο αγαπάς!!
Καλέ μας φίλε Ιωάννη, http://epixeiriseis.blogspot.com/, χαρούμενη Ανάσταση γεμάτη γέλια, σαν αυτά που μας φέρνουν τα αστεία σου!!
Καλή μας φίλη Κική, http://mikrikouzina.blogspot.com/, πάντα γεμάτο τραπέζι για σένα και την οικογένειά σου και πάντα ζωή με φαντασία σαν των συνταγών σου!!
Καλέ μας φίλε Πολύκαρπε, http://kopria.blogspot.com/, πάντα με έξυπνους ανθρώπους γύρω σου και ..με ζωντάνια και φρεσκάδα σαν των αναρτήσεών σου!!
Καλή μας φίλη Άσπα, http://aspaonline.blogspot.com/, να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και μέσω των αναρτήσεών σου να χαιρόμαστε κι εμείς τις ιστορίες τους!!
Καλέ μας φίλε Παναγιώτη, http://basiliskalamiotisgr.blogspot.com/, ζωή γλυκιά σα μέλι!!
Καλέ μας φίλε "Σερίφη", http://serifis.blogspot.com/, ήσυχη ζωή μακριά από "επεισόδια"!!
Καλοί μας φίλοι/ες Θανάση, Φωτεινή, Εύη και Alterego, http://alterego62.blogspot.com/, ευχάριστη ποικιλία στη ζωή σας, σαν αυτή του ιστολογίου σας!!
Καλέ μας φίλε Ιωσήφ, http://iosif-paint.blogspot.com/, καλή μας φίλη Αντιγόνη, http://novelyjewels.blogspot.com/καλή μας φίλη Ελενίτσα, http://praya-san.blogspot.com/, καλή μας φίλη laminore, http://laminore.blogspot.com/, καλή μας φίλη Elph,http://elph-elph.blogspot.com/ έμπνευση και ομορφιά στη ζωή σας!!
Τέλος, καλή Ανάσταση σε όλους/ες τους/τις αναγνώστες/τριες μας που μας δίνουν τη χαρά μιας ζεστής διαδικτυακής παρέας!!!!
ΥΣ: Και σε όσους/ες πιθανόν ξέχασα, δύο φορές Καλή Ανάσταση και να με συγχωρήσετε!!Είναι και η ώρα περασμένη!!

16 σχόλια:

MOLEMOU είπε...

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με υγεία και χαμόγελο!

Ευρύνοος είπε...

Το καλύτερο δώρο που θα μπορούσατε να μου κάνετε μια και είναι η γιορτή μου την Κυριακή..
Αναστάσιος..

σας ευχαριστώ που με θυμάστε.. άλλωστε κι εγώ δεν σας ξεχνώ..

καλή Ανά(σ)ταση..

και καλή επιστροφή..

να περάσετε όμορφα..

υγ: Αγνή περιμένω νέα για το "οίκημα".. τυχερή.. Ολυμπος..

ELENI είπε...

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΓΝΟΥΛΑ/ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ...ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ...ΦΙΛΑΚΙΑ...

evi είπε...

καλά να περάσετε όλοι και όλες και να τα πούμε πάλι με ευχάριστες εντυπώσεις. χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν. αντε παω να ετοιμάσω καμιά βαλίτσα- παλι τελευταία στιγμη τα αφησα ολα. φιλιά

Aspa είπε...

Καλές μου φίλες ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

kiki είπε...

Ευχαριστώ! Να είσαστε καλά! Καλό Πάσχα να περάσετε!

elph είπε...

Καλό Πάσχα στην όμορφη παρέα και καλή ξεκούραση.

e-ioannis είπε...

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ ΜΟΥ !!!
θεολογικό σχόλιο:
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΜΑΚΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.
ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΣΒΗΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΛΑΜΠΑΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΛΕΣ:
ΜΕ ΑΝΑΒΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ?
ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !

Πάνος Γιαννάκαινας είπε...

Καλό Πάσχα και σε εσάς αγαπημένες μου Αριστο-Τέλειες της Θεσσαλονίκης! Σας αγαπώ πάντα. Καλά να περάσετε, να μην φάτε πολύ και χαλάσει η σιλουέτα σας και να επανακάμψετε δριμύτερες και δημιουργικές όπως πάντα.


Τα φιλιά μου, γλυκά γλυκά, σε όλες σας.

ΠΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΙΝΑΣ είπε...

Εγώ είμαι κορίτσια ο Μοντεκρίστο, μην φοβάστε, τεχνικό λάθος!

kopria είπε...

Σας ευχαριστώ κυρίες μου
Σας εύχομαι να είστε πάντα αριστες και πάντα τέλειες

admin είπε...

ελπίζω να μην φάτε κουνέλια φέτος!
Χρόνια πολλά σε όλους και καλή ανάσταση

ΦΑΙΔΩΝ ΘΕΟΦΙΛΟΥ είπε...

Καλές μου κι ευγενικές φίλες, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Μαζί με την καλή Ανάσταση (έξω και μέσα μας)σας εύχομαι σύντομα """Τα όνειρά σας να λάβουνε εκδίκηση"""...

Κωνσταντίνος Κόλιος είπε...

Φχαριστώ .
Καλή ανάσταση και πάλι ,μιά παραπάνω ευχή δε βλάπτει ,να σιγουρέψουμε την ανάσταση δηλαδή :)

Ράνια είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ!ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ SUPER ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΡΝΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!!!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!

venceremos είπε...

Χριστος Ανέστη και χρονια πολλά
πέρασα να σα ευχαριστησω για τις ευχές σας που έπιασαν τόπο!!!!!
ελπι΄ζω να ειστε όλες καλά και να περάσατε ακόμα καλύτερα.
φιλιά καρυστινά

Αναγνώστες

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου