Πέμπτη, 9 Απριλίου 2009

Extreme Sheep LED Art

Αυτή κι'αν δεν είναι ακραία μορφή τέχνης! Βοσκοί χρησιμοποιούν τα πρόβατά τους για να δημιουργήσουν έργα τέχνης! Δείτε και θαυμάστε!

7 σχόλια:

evi είπε...

αυτα θα μπορούσαν να παρουν μέρος στους επόμενους ολυμπιακούς αγώνες - στην τελετή έναρξης. Μην παει χαμένο το ταλέντο τους .
καλημέρα σας

Αγνή είπε...

Τα καημένα τα προβατάκια..και τι έχουν ακόμη να τραβήξουν την επόμενη βδομάδα...

Πάντως αν στο αρνάκι του Πάσχα, βρούμε κανένα λαμπάκι στη μπουκιά μας... θα ξέρουμε ότι ο χασάπης που μας το πούλησε για εγχώριο, μας έπιασε Κώτσο!!!!Κάτι είναι κι αυτό..

e-ioannis είπε...

MΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ !!!

venceremos είπε...

καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια
του μπλοκ
φιλιά καρυστινά

evi είπε...

καλησπέρα venceremos - φιλια και σε σενα από βορρά

καλα αγνή διαβάζοντας το σχόλιό σου ακου τι σκεφτηκα : αφού τα χριστούγεννα στολίζουμε δεντράκι γιατί και το πασχα να μη στολίζουμε αρνάκι ; όχι να το σουβλίζουμε αλλά να το στολίζουμε με λαμπάκια κτλ. εντελώς για τα πανηγύρια θα είναι... ασε μη το δουν και το υιοθετήσουν οι αθλιοι... λίγο θελουν

Anthoula είπε...

Γειά σας όλοι/όλες καλοί/ες φίλοι/ες!

Αγνή και Εύη είστε απίθανες! Έτσι όπως το πάτε θα φαμε μανιτάρια και θαλασσινά φέτος το Πάσχα!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

Αναγνώστες

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου