Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

nobody is perfect

Nobody is perfect
ή αλλιώς ορίστε ένα ντοπάρισμα για όσες νιώθετε ότι λίγο παχύνατε, νιώσατε φρίκη με μια νέα ρυτιδούλα, ανακαλύψατε ένα σημάδι από το σπυράκι σας στο δεξί σας μάγουλο .
Επειδή είμαι μια εκδικητική τοξοτίνα , και επειδή μια κρίση ηλικίας μετά τα τριάντα ( και λίγα λέω φυσικά ) όλες και όλοι την περνάμε ...
δείτε τις φωτογραφίες αυτές και μετά πηγαίνετε στον καθρέφτη ...
φτου σας !!!! κουκλάρες είστε και για τα αγοράκια που μας διαβάζουν , για κάντε και κανένα ανεβαστικό σχόλιο στα κοριτσάκια που έχετε δίπλα σας ... πάντα χρειάζεται !!!
έτσι για να εκτιμάτε αυτή που έχετε πλάι σας ... φιλάκια καλοκαιρινά σε όλες τις κούκλες και τους κούκλους ...

Penelope Cruz

Pamela Anderson

Avril Lavigne

Keira Knightley

Penelope Cruz

beyonce

Angelina Jolie

6 σχόλια:

Un par de neuronas... είπε...

Έχω ήδη πάει στο μπάνιο και κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και είμαι τέλεια ... με τις πιτζάμες και χτενισμένο, αλλά τέλειο και όμορφο κορίτσι είδα!!!!

Με φίλισε ο άνδρας μου...

Τι άλλο θέλω;

χεχεχεχχε!!

Φιλάκια πολλά πολλά.

evi είπε...

@Veronica

ειδες ? πετυχαίνει . φυσικά και είμαστε τέλειες ! θεές είμαστε μπροστά τους , και θα μας ζήλευαν σίγουρα ακόμα και με πιτζάμες . αφού πήρες και φιλί ...ε τότε τι άλλο θέλεις ;

φιλάκια κούκλα βερόνικα ...

D.Angel είπε...

Ε ναι λοιπόν, είμαι μια χαρά!
Τυχαίο; Δεν νομίζω!
Χα χα χα
Την καλησπέρα μου

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που μου άρεσε σε αυτή την ανάρτηση είναι παράδοξα αυτό που γράφεις ....εκδικητική....και καλά κάνουμε! γιατί να σκύβουμε το κεφάλι και να πιστεύουμε και να τυφλωνόμαστε απο τα παραμύθια του Χολυγουντ?
Ξέρεις φίλη μου τι ΚΟΥΚΛΑΡΑ θα ήσουν και εσύ και εγώ στα 30 και ....με τις επεμβάσεις που κάνουν αυτές στο πρόσωπο και να είσαι ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ στα κέντρα ομορφιάς...!!

evi είπε...

@ D. angel

φτου σου κουκλάρα μου !!! όλες εδώ είμαστε θεές . τυχαίο ; δε νομίζω . φιλιά

evi είπε...

@ MDG

καλώς ήρθες στην παρέα μας. Όπως βλέπεις και από τα παραπάνω σχόλια είμαστε όλες εδώ κουκλάρες . οπότε είσαι κ συ στο σωστό μέρος . αλίμονο αν παραμυθιαζόμασταν με τα ψεύτικα του σταρ συστεμ .

φιλιά πολλά .

Αναγνώστες

Συνεργάτες