Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

μετεκλογική μόδα

Οι εκλογές τελείωσαν όπως καταλάβαμε . Για σήμερα , έτσι για να ελαφρύνουμε το κλίμα λίγο , δίνω μερικές στυλιστικές ιδέες για την ομαλή μετάβαση στην μετεκλογική εποχή. H τσάντα αυτή καλό είναι να φορεθεί από όλες και όλους καθώς είναι ένας έμμεσος τρόπος να υπενθυμίζουμε στη νέα κυβέρνηση τα φορολογικά μας όρια . ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΦΟΡΟΙ !!! το δηλώνουμε και στις τσάντες μας ! Αυτό το ανδρικό λουκ είναι μια εναλλακτική άποψη που συνδυάζει την κομψότητα με το χρώμα που χρειάζεται η ζωή μας . Ιδιαίτερη προσοχή στη γραβάτα !!! Κύριοι τολμήστε το !!! θα εντυπωσιάσετε και θα κλέψετε την παράσταση . Αυτό το λουκ στις μπλε αποχρώσεις προτείνεται στις οπαδούς- ψηφοφόρους της ΝΔ , και βεβαίως σε όλες τις μη- εκλεγείσες υποψήφιες (βλέπε γυναίκα Πασχάλη, Μαρίνα Τσιντικίδου, Τζοβάνα Φραγκούλη και φυσικά τη Φάνη - Πάλλη Πετραλιά που πρωτοστατούσε στη μόδα της Βουλής ) ενόψει και επερχόμενου συνεδρίου . Άλλος ένας έμμεσος τρόπος να δηλώσουμε την παρουσία μας και τα πιστεύω μας μέσω της μόδας. Συμπληρωματικά όταν το φοράτε μπορείτε να το συνοδεύετε με τους στίχους 'είμαστε ακόμα ζωντανοί, στη σκηνή ...." που μπορεί να ακούγεται από ένα απλό φορητό τρανζιστοράκι . ( έτσι για εφέ και ατμόσφαιρα και για να πετύχουμε ένα ολοκληρωμένο λουκ ) . Και για να μην αφήσω παραπονεμένους τους άντρες υποψήφιους και οπαδούς της ΝΔ ορίστε και το αντίστοιχο ανδρικό αξεσουάρ που θα κάνει τη διαφορά . Και πάλι προτείνω τη συνοδεία του τραγουδιού με το τρανζιστοράκι .
Και περνώ στις νέες γυναικείες παρουσίες στο κυβερνητικό σχήμα .
Αυτό το animal print στο σακάκι είναι ιδανική ιδέα για τις φθινοπωρινές εμφανίσεις καθώς δίνει το μήνυμα σε όλους τους άνδρες που σε κοιτάζουν με μισό μάτι :
'έχω προσωπικότητα και δυναμισμό - αν χρειαστεί βγάζω και νυχάκια " και δεν είμαι απλά άλλη μια γυναίκα στη Βουλή.
"...κιαν μας αντέξει το σκοινί ,
θα φανεί στο χειροκρότημα . "

9 σχόλια:

nikos είπε...

Καλησπέρα.........
Απλά ήθελα να σου πω ότι την καλύτερη μόδα την έχουν λανσάρει όλοι αυτοί οι " μεγάλοι" σε εμάς: Τα 2 πόδια σε ένα παπούτσι!!!

THANASIS MAKEDONAS είπε...

ΕΜΕΝΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΤΣΑΝΤΑ ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

Savvina είπε...

Εμένα μου άρεσε πολύ η καλτσούλα που ξεχωρίζει.
Ένα πράγμα που δεν μου αρέσει να βλέπω στους άντρες με κουστούμια.
Καλό σου βράδυ evi.
Φιλιά πολλά.

Αγνή είπε...

ΧΑΧΑ!!

πολύ καλό... αν και η νέα μόδα είναι "Naked by taxes"..κοινώς πληρώνεις φόρους και δεν έχεις μια για ρούχα!!

Rosa Canina είπε...

Και ενω φαντασιώνομαι το show της Prada, γυρίζω το βλέμμα στο PC και βλέπω το animal print κ τ μπλε μοκασίνι... Όταν η πραγματικότητα σε ξεπερνά....

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα! πολύ καλές οι προτάσεις.
Ιδιαίτερα το καρουδάκι στο σακάκι μούρλια!!!
Την τσάντα ενδέχεται να την φορέσουμε και για καπέλο...

Καλό Σ/Κ :)

beelovers είπε...

εγω θα βάλω ένα παντελόνι με καμπάνα απο το 1976

Daizy είπε...

Χαχα,οι εκλογές κι οι οικονομική κρίση επηρεάζουν ΚΑΙ τη μόδα λοιπόν..

Φιλιά!

evi είπε...

ολοι και όλες σας βλέπω ότι κάτι θα υιοθετήσετε από αυτή τη μόδα.
top models θα είμαστε !!!

Αναγνώστες

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου