Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

άνδρες : είδος υπό εξαφάνιση

Επαληθεύτηκα δυστυχώς (....δυστυχώς είπα ; ) όταν σε προηγούμενη ανάρτηση είπα ότι οι άνδρες είναι είδος υπό εξαφάνιση . Και επαληθεύτηκα επιστημονικά. Όπως διαπιστώθηκε από Βρετανική έρευνα το ανδρικό είδος οδεύει σε εξαφάνιση καθώς τα ανδρικά γονίδια ( τα Υ χρωμοσώματα , θυμάστε που τα μαθαίναμε στη βιολογία; ) σταδιακά εξασθενούν και χάνονται.
(το άρθρο στο : http://www.telegraph.co.uk/scienceandtechnology/science/sciencenews/5360172/Men-on-road-to-extinction.html )
Καλά θα αργήσει λίγο αυτό βέβαια να γίνει....σύμφωνα με την έρευνα στα επόμενα 5 εκατομμύρια χρόνια, οπότε προλαβαίνετε όσες φίλες επιθυμείτε να γνωρίσετε το άλλο φύλο όσο ακόμα είναι σε κυκλοφορία .
Επίσης το παρηγορητικό είναι ότι η αναπαραγωγή θα εξακολουθήσει να γίνεται ακόμα και αν δεν υπάρχει το Υ χρωμόσωμα . Υπάρχει περίπτωση επίσης να δημιουργηθει σταδικά και ένα ακόμα είδος ( αυτό καλό μου ακούγεται , μπορεί να είναι βελτιωμένη έκδοση , να γίνει μια αναβάθμιση του είδους επιτέλους ...)
Πριν από εκατομμύρια χρόνια το Υ χρωμόσωμα είχε περίπου 1400 γονίδια και τώρα τονίζουν οι ειδικοί έχει μόνο 45 !!!! - τίποτα δεν είναι τυχαίο λοιπόν και όταν ακούω φίλες να λένε ' μα πού πήγαν όλοι οι άντρες; ' έχουν και μια επιστημονική βάση στην απορία τους.
Πεθαίνει το ανδρικό χρωμόσωμα λοιπόν και το επόμενο βήμα είναι όπως λένε οι βιολόγοι το είδος μας να περάσει σε 'παρθενογεννετικό στάδιο ' δηλαδή να αναπαράγεται α-σεξουαλικά όπως οι σαύρες .....(τώρα αυτό πάλι καλό μου ακούγεται εμένα ) .
οπότε από δω και πέρα ας είμαστε πιο προσεκτικές , στοργικές , προστατευτικές στο άλλο φύλο , ας κάνουμε καμία καμπάνια για τη σωτηρία του (θέλουμε ; ε ναι θέλουμε νομίζω). Μια καλή ιδέα είναι να ενισχύσουμε την καμπάνια με διάφορα είδη σαν αυτά που πουλούν στη Ζάκυνθο για τις καρέτα- καρέτα ( μπρελόκ, κούπες, στυλό) μήπως και προλάβουμε τον αφανισμό.
αφιερωμένο στους άνδρες αναγνώστες μας με μεγάλη δόση χιούμορ -
(μη θυμώσετε ε !!!....χιούμορ λέω )
φιλιά και καλημέρες

11 σχόλια:

kopria είπε...

Να δω που θα είναι η ευχαρίστηση στην παρθενογέννεση

elph είπε...

Να δω τον άντρα μου να κυκλοφορεί σε μπρελόκ ή σε κούπα, και τι στον κόσμο...Ενδιαφέρον, και ας μη μοιάζει τον Σάκη.
Πάντως οι άντρες αντέχουν στις κακουχίες, δεν πιστεύω ότι θα εξαφανιστούν

Ευρύνοος είπε...

Αυτό είναι που λέμε..

την κάνω σιγά σιγά..

βέβαια 5 μύρια χρόνια είναι πολύυυυ σιγά..

αλλά ας μας προσ-έχετε οι γυναίκες λίγο..

είδος προς εξαφάνιση είμαστε..

καλά είχα καταλάβει την σπανιότητά μου απο καιρό..

τα σe-vi μου..

kiki είπε...

Χαχα! Σε κούπα!!! χαχαχα!

evi είπε...

@πολύκαρπε
εμένα μια χαρά μου φαίνεται - θα γλυτώσουμε και τους εξ ανάγκης γάμους, αυτούς που γίνονται κάτω από την πίεση του 'εγώ πότε θα γίνω μάνα' .

διαφωνείς ;

evi είπε...

@elph και @kiki

σε κούπα σε κούπα !!!!
και τι να γράφει λέτε ;
"σώστε τους αντρες" ας πούμε ; ή
"προσέχουμε για να έχουμε'

στείλτε προτάσεις να είμαστε έτοιμες καλού κακού ....ενωμένες θα το αντιμετωπίσουμε .
φιλιά

evi είπε...

@ευρύνοε

σπανιότατα όντα είστε οι άτιμοι... που θα σας ξαναβρούμε αν σας χάσουμε ; γιαυτό επιμένω στα souvenirs να μας μείνει και κανένα ενθύμιον δηλαδή (μια κούπα, ένα μπρελόκ ας πούμε)

τα s-evi μου επίσης σπανιότατα όντα μου (μαζί με τις καρέτα - καρέτα )και από δω και πέρα θα προσ-έχουμε για να έ-χουμε

Κωνσταντίνος Κόλιος είπε...

Πες τα Χρυσόστομη, τώρα κατάλαβα γιατί έχω αρχίσει να νιώθω κάπως σα μουσειακό κομμάτι:) Να μας προσέχεται!!Ήδη οι πωλήσεις των δονητών αυξάνονται ανησυχητικά!!:)

Καλό απόγευμα

ELENI είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ .ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ,ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ....ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ

kopria είπε...

Εύη μου διακυβεύονται και άλλα εκτός του "πότε θα γίνω μάνα"
όπως οη ερωικη ευχαρίστηση.
Βέβαια αν μπω σε θέματα γενετικής με παρθενογένεση μπορεί να παραχθεί μόνο θυληκό και μάλιστα με κλωνοποίηση του αρχικού ατόμου...
Τέλος ατην εξέλιξη και την βιοποικιλότητα

admin είπε...

να μας βαλσαμώσουμε!!!

Αναγνώστες

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου