Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Δεν ήταν όλα τόσο χάλια...

Έχω προσπαθήσει πολύ να αλλάξω τη γνώμη σε φίλους/ες για την Eurovision!! Έχω μαγειρέψει λιχουδιές για να τους/τις πείσω, έχω παρακαλέσει, έχω εκλιπαρήσει... τελευταία έχω ξεπέσει ακόμη πιο χαμηλά (σας παραπέμπω στο Blog του αγαπητού διαδικτυακού φίλου Ευρύνοου, http://otrelostouxwriou.blogspot.com/ και πιο συγκεκριμένα στα σχόλια της ανάρτησης "Το πιάτο της ημέρας") .... δυστυχώς!!!Δεν πέτυχα τίποτα.. πλέον ένας τρόπος μου μένει: να δείξω στους/τις πολέμιους της Eurovision ότι δεν ήταν όλα τόσο χάλια...
Πχ:
Και για τύπους/ισσες πιο χορευτικούς/ές:
κι ένα τραγούδι που ίσως να μην ήταν από τα πιο ποιοτικά που περάσανε, αλλά προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ πέρσι: Δεν ήταν όλα τόσο χάλια φίλοι/ες.. εντάξει δε λέω!! Υπήρξαν και: ....... αλλά επιστρατεύστε χιούμορ και απλά γελάστε!!!Ένα show είναι! Και τώρα σας αφήνω, φίλοι/ες, γιατί θα λιώσει το παγωτό μου (και πάλι σας παραπέμπω στα σχόλια του φίλου Ευρύνοου!)

10 σχόλια:

Ευρύνοος είπε...

Για να μην φαίνομαι κακός (που δέν είμαι), εγώ σταμάτησα να βλέπω αυτό το πανηγύρι το 2004 όταν άκουσα αυτό και ανατρίχιασα..

δυστυχώς τα αυτιά μου ακούνε άλλα και τα αυτιά των κριτών άλλα..

μετά δυστυχώς και πάλι το τραγούδι έγινε "λαικό άσμα"..

αυτά..

τώρα ελπίζω τουλάχιστον να απόλαυσες το παγωτό σου..

δίχως χιούμορ η ζωή είναι πολύ "στεγνή"..

σωστά?
επιφυλάσσομαι..

χαιρετώ σας..

Αγνή είπε...

Σε αυτό το σχόλιο, έχεις δίκιο φίλε Ευρύνοε! Δεν εχω και πολλά να πω εδώ...Ο Ίμβριος πάντως (ποιος είναι τούτος??)έβγαλε πολλά λεφτά από αυτό...Τι να πεις!

Ως αισιόδοξη φύση όμως, μένω στην αποκάλυψη της πληροφορίας ότι παρακολουθούσες Eurovision... και στο γεγονός ότι έχω μπροστά μου ακόμη 10 μέρες που θα φάω....πολλά παγωτά!!!

Δεν μπορεί...κάτι θα καταφέρω!!
Καληνύχτα φίλε Ευρύνοε!

Ευρύνοος είπε...

Εκτέθηκα..

έβγαλες είδηση.. να δω που θα κρυφτώ τώρα..

Ιμβριος;
κάτοικος της Ιμβρου;
χαχα..

θυμάμαι οτι κάπου το έχω ακούσει σε μία κωμωδία με τον Μουστάκα..
έλεγε: ο Αιγύπτιος να πάει στην Αίγυπτο.. ο Ιμβριος να πάει στην Ιμβρο.. άντε γιατί σαν πολλοί ξένοι μαζεύτηκαν..

μα δέν ήταν άδικο;
να βγεί η Ρουσλάνα.. για όνομα..

το παγωτό σου και νάνι τώρα..

καληνύχτα Αγνή..

Αγνή είπε...

Ήταν πολύ άδικο, αλλά να σου θυμίσω ότι το 2004 υπήρξε χρονιά ορόσημο για το διαγωνισμό. Η αδικία που έγινε και βγήκε δεύτερο αυτό το τέλειο τραγούδι, οφειλόταν στο γεγονός ότι οι βαλκανικές υπό ένταξη χώρες ψηφίζανε η μια την άλλη και για αυτό είχε βγει η Ρουσλάνα!!

Αυτό έκανε τους αρμόδιους να σκεφτούν ότι πρέπει να σπάσει αυτή η συμμαχία των βαλκανικών χωρών και καθιερώθηκε από το 2005 ο ημιτελικός. Δηλαδή, στο διαγωνισμό μπαίνουν αυτόματα οι 10 πρώτοι της προηγούμενης χρονιάς, και οι υπόλοιπες χώρες που διαγωνίζονται επιλέγονται και ψηφίζονται στον ημιτελικό από τους/τις τηλεθεατές/τριες.

Έτσι, αυτή η αδικία ελέγχθηκε και πλέον δεν επηρρεάζουν τόσο οι διπλωματικές σχέσεις των χωρών ποια θα βγει!!
Αυτό δε σημαίνει ότι η Ελλάδα και η Κύπρος παψανε να ανταλλάσουν 12αρια: απλά, πχ, πέρσι η Κύπρος δεν πέρασε στον τελικό και το χάσαμε το 12άρι!!

Νομίζω Ευρύνοε, πρέπει να την παρακολουθήσεις για να έχουμε μια εποικοδομητική συζήτηση για το αν το νέο σύστημα είναι δίκαιο καθώς και να καταλήξουμε σε προτάσεις βελτίωσης!!!(ΧΕΧΕΧΕ!!!)

Ευρύνοος είπε...

Που το πάς που το φέρνεις, εκεί..

να δώ την eurovision..

χμ..
με Σάκη δέν νομίζω..

αν και μάλλον θα είμαι αναγκαστικός θεατής η έστω ακροατής μια και οι υπόλοιποι στο σπίτι θα είναι κολλημένοι στο γυαλί..

πάντως δέν γνωρίζω αλήθεια πώς γίνονται οι ψηφοφορίες..

κοίτα που με ψήνει.. χαχα..

Αγνή είπε...

Κι αν σκεφτείς ότι φέτος η Γερμανία θα έχει στη σκηνή την Dita Von Teese....σύζυγος του πολυσυζητημένου Marilyn Manson και παγκοσμίως η πιο γνωστή χορεύτρια καλλιτεχνικού στριπτίζ...

Όσο για τον τρόπο βαθμολογίας είναι σημαντικό να δεις τον ημιτελικό: εκεί πραγματικά φαίνεται πώς βαθμολογούν και τι αδικίες μπορούν να παιχτούν...

Όσο για το Σάκη: κοριτσάκι γέννησε,γιο έχεις, στην Αθήνα ζείτε...ποιος σου λέει αύριο ότι δε συμπεθεριάζετε και ...του λες δεν σε είδα συμπέθερε το 2009??? Και θυμώνει αυτός και γίνεται καβγάς και χαλά ο γάμος??Κι ο γιος σου θλίβεται και σου λέει: Πατέρα!! αν δε πάρεις όλα τα cd του πεθερού, θα πληγωθώ και θα φύγω στα καράβια?!!

Θα αναγκαστείς να ακούσεις ακόμη και τα μακαρόνια με κιμά για να φας!!!

Δε μιλώ βεβαίως για τις στιγμές οικογενειακής γαλήνης, με Eurovision και πίτσα: τρεις ώρες που δε μιλάτε για δάνεια, λογαριασμούς ΔΕΗ, ΟΤΕ και ανέμελα ακούτε και γελάτε ενώ εσύ πίνεις όση μπύρα θες, κανείς δε θα το προσέξει... ενώ αλλιώς: όλοι στο σαλόνι με δυνατή ένταση στην τηλεόραση, εσύ στον υπολογιστή ή με βιβλίο στο δωμάτιο να εκνευρίζεσαι που δεν μπορείς να συγκνετρωθείς, η σύντροφος να λέει κι εγώ που κάθομαι και βλέπω ΣΚΑΙ του μεγάλους έλληνες κάθε Δεύτερα?? Και αρχίζει το γκουργκουρ..

Και το τελευταίο: εντάξει διαδικτυακή φιλία, δεν είμαστε και μπατζανάκια!! Αλλά έτσι... να μην μπορούμε να σχολιάσουμε την επόμενη μέρα??!!Και μόνο για τη φιλία ρε γ@#$το!!!

Rosa Canina είπε...

Stin arxi nomisa oti itan ena aplo post logw twn imerwn...twr katalava pws t exeis spoudasei to olo thema....xaxaxaxa
Sorry alla den mporw na t katalavw...

Ευρύνοος είπε...

Βρε καλά σε είπα ρεπόρτερ των Αριστο-τέλειων..
χαχα..

εγκυκλοπαίδεια λέμε..

κοίτα ψήσιμο.. σε σιγανή φωτιά.. γέλασα πολύ.. είσαι απίστευτη λέμε..

βρε λές να χαλάσει ο γάμος;
με προβληματίζεις βαθιά τώρα..
φυτίλια που μου άναψες..
να χάσει ο γιός το κελεπούρι;
όχι στα καράβια ο γιός γμτ..
οχι άλλο κάρβουνο..

μπύρα δέν πίνω, γενικά δεν πίνω εκτός ιδιαίτερων περιστάσεων..
λές να αρχίσουν τα εσωκομματικά;
η αλήθεια είναι οτι δέν είχα εξετάσει το όλο θέμα απο κοινωνικοπολιτικής άποψης..

υγ: παγωτό έφαγες σήμερα;
κοντεύεις να με πείσεις..
10 μέρες έμειναν;
είπες και την μαγική λέξη.. "φιλία".. :)
είναι και η συμμετοχή της Γερμανίας στη μέση..

χαχα..

Αγνή είπε...

Rosa, χαθήκαμε πάλι!!! Τι μου λες τώρα??!! Μια ζωή την παρακολουθώ, φέτος το πάρτι στη Χαλκιδική θα γίνει: κι επειδή κάποιοι άντρες της παρέας δυσαρεστήθηκαν, ήδη ετοιμάζουμε αλμυρά για το τσίπουρο (για να γίνει ησυχία, αλλιώς θα γκρινιάζουν και δεν θα δούμε τίποτα πάλι)..
Ευρύνοε, άκου αναλυτικά: Πέρσι έμπαιναν αυτόματα στον τελικό οι τέσσερις μεγάλοι (Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία, Αγγλία) και η νικήτρια χώρα (Σερβία).
Μετά γίνανε δύο ημιτελικοί, ώστε να σπάσουν τα μπλογκ αλληλοϋποστήριξης (όπως Ελλάδας-Κύπρου)..καθώς στον ημιτελικό ψηφίζουν μόνο οι χώρες που συμμετέχουν.

Φέτος, μας τα αλλάξανε πάλι (μόλις τα μαθαίνουμε, μας τα κάνουν μαντάρα)..
έχουν ορίσει 42 επιτροπές 5 ατόμων από κάθε χώρα(σχετικών με τη μουσική βιομηχανία), οι οποίοι ψηφίζουν τα τραγούδια. 50% είναι η δική τους ψήφος και 50% η δική σου, η δική μου, των τηλεθεατών/τριών γενικότερα!!
Όσο για την κοινωνικό-πολιτική διάσταση του θέματος, ήσουν στο μυαλό μου: Σου ετοιμάζω και ανάρτηση, με τα πολιτικά παρασκήνια (για να δεις ότι δεν είναι τελείως ό,τι να 'ναι η όλη φάση)!!!Έχει πολύ... θεωρία συνωμοσίας από πίσω που δεν μπορεί θα σε ιντριγκάρει σίγουρα!!!!Μελετάω πολύ, αλήθεια σου λέω!!

Όσο για το γάμο που σου ανέφερα...ποτέ μη λες ποτέ!!Ένα κορίτσι που βλέπει τον μπαμπά του να χορεύει λάτιν και ποπ κλπ, είναι λογικό να ερωτευτεί ένα άντρα που χορεύει ζεϊμπέκικο!!
Από την άλλη, ένας άντρας που ο μπαμπάς του άκουγε έντεχνο, λογικό να ερωτευτεί μια κοπέλα που ο μπαμπάς της τραγουδούσε ποπ..Το ένα συμπληρώνει το άλλο!!!

Να σε δω φωτογραφία με το Σάκη και την Κάτια, μπροστά στο ξωκλήσσι σε καμια 20αριά χρόνια ..και τι άλλο!!(Κοίτα μη δε με καλέσεις!!)

ELENI είπε...

ΟΥΦ!ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΟΛΟΥΣ ΛΟΓΟΔΙΑΡΙΑ...ΕΥΧΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΘΕΣΗ!

Αναγνώστες

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου