Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Μη με μαλώνετε και...σας θέλω στις επάλξεις...Σάκηηηηη!!!!!!!!!!

Για όσους/ες με ξέρουν καλά, είναι γνωστό ότι έχω τρία ελαττώματα:
  1. Είμαι Γκρινιάρα.
  2. Τρώω πολύ.
  3. Λατρεύω τη Eurovision.
Για να καταλάβετε τη σοβαρότητα του τρίτου ελαττώματος, εξομολογούμαι ότι οι πιο παλιές παιδικές τηλεοπτικές μου αναμνήσεις είναι: ο Πάνος Μιχαλόπουλος σε σκηνή με την Ειρήνη Παππά στην Κλυταιμνήστρα (σκηνή που προκάλεσε κατούρημα στην πεντάχρονη τότε Αγνούλα κι ανάγκασε τη μάνα μου να φύγει από το σινεμά), η Κάτια Δανδουλάκη στο Πάνθεον (κάτι μου έκανε το πρόσωπο αυτής της κοπέλας τότε), ο Παπαγιαννόπουλος στο Λούνα Πάρκ και ο τροχός που γυρνούσε πίσω του και το σήμα έναρξης της Eurovision στην ασπρόμαυρη τηλεόραση. Βέβαια, η Eurovision έχει αλλάξει πολύ κι έχει μετατραπεί σε ένα show ελαφριών διασκεδαστικών τραγουδιών, με πολλά στοιχεία της gay κουλτούρας. Αλλά.... φίλοι/ες συνεχίζει να μου αρέσει (μη σα πω πιο πολύ), να πορώνομαι με την ελληνική συμμετοχή και να ψηφίζω τα πιο χάλια τραγούδια, ώστε να σπάσω τη βαθμολογία των δυνατών ανταγωνιστών/τριών.
Καταλαβαίνω ότι δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά, αλλά ευχηθείτε μου να είναι τα προβλήματά μου πάντα τέτοια (ευχή που ανταποδίδω σε όλους/ες με μεγάλη χαρά).. και μη με κρίνετε δυσμενώς φίλοι/ες, την επόμενη μέρα, το υπόσχομαι θα χτυπήσω μια γερή δόση Μελίνας Κανά, Θάνου Μικρούτσικου, Γιάννη Κότσιρα (στην περίπτωση που δεν είμαστε στους πρώτους πέντε στη βαθμολογία)!!!!
Μέχρι τότε, αφήστε την τρελή στην τρέλα της: This is our night!! Και πείτε της Τουρκάλας ότι θα τη φάμε λάχανο!!!

10 σχόλια:

Κωνσταντίνος Κόλιος είπε...

Θα ζήσεις γιατρέ μου:)

Καλή μας επιτυχία.

Ευρύνοος είπε...

Κοίτα να δείς κατάλοιπα..

χμ..

σε αφήνω ασχολίαστη, μήν αρχίσεις τις γκρίνιες και πέσεις με τα μούτρα στο φαί..

τι το ήθελα και "μαγείρεψα" κι εγώ πάλι σήμερα;

χαίρε..

Aspa είπε...

Πάντα τέτοια προβλήματα για όλους μας εύχομαι!
Ωραία η πρόβα, σκίζει ο Σάκης!

Αγνή είπε...

Κωνσταντίνε,
τη γρίπη των χοίρων να πάθω...μέχρι την άλλη βδομάδα ζωντανή θα είμαι: χάνω εγώ Eurovision?!

Ευρύνοε, το ότι με αφήνεις ασχολίαστη με τρομάζει: δύο πιθανότητες υπάρχουν! Ή μισείς την Eurovision (μη μου το πεις αυτό όμως θα με πληγώσεις) ή ....(ακόμη πιο φρικτό) είσαι υπέρ της Τουρκάλας και σκοπεύεις να την ψηφίσεις! Στη δεύτερη περίπτωση πρέπει να βρω και να σπάσω το κινητό σου!!!Αλλά αν βρω το κινητό σου, θα έχω βρει και το φαγάκι σου και θα το φάω, στο λέω από τώρα!!

Άσπα, δεν είναι κούκλος? Δεν είναι θεός? Όσο κι αν είναι για τις ρουβίτσες αυτά (ξέρεις μικρές και έφηβες) όταν τον βλέπεις να κουνιέται δεν σε πιάνει ένα κάτι: να πάρεις το κινητό και να ψηφίσεις Μολδαβία, ώστε να σπάσεις τη βαθμολογία της Τουρκάλας?? (κοίτα τι πονηρή γίνομαι κάθε χρόνο πριν το διαγωνισμό!!Ξεκατινεύομαι τελείως,ζωή να έχω!!)

Πάντα τέτοια προβλήματα να έχουμε!!!

ELENI είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!

evi είπε...

αχ και ξανα αχ !!!
σακηηηηη This is our night!!!! fly to the top baby!!! ειμαι και γω ρουβίτσα (όπως και όλος ο γυναικείος πληθυσμός άλλωστε)

Καλη επιτυχία αγόρι μου . ναι αγνη θα το πάρουμε (καλά αυτός ο Νορβηγός πολύ χλιαρός είναι βρε παιδί μου ! τί του βρίσκουν και τον βγάζουν πρώτο; η τουρκάλα χάλια !!!

Betty's Cuisine είπε...

ΣΑΚΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ !!!

ο παρατηρητης είπε...

kala poylaki m eipame alla oxi kai etsi xalarose mia vlakia mias vradias tin kaname simantiko gegonos ena panigiri einai n po oti tha kerdizes kati apo ayto ok alla ti poronesai?

kopria είπε...

Μόνο με τέρατα παρακολουθώ...

Αγνή είπε...

Λενούλα, Εύη και Μπέττυ.... σας βλέπω ενημερωμένες κι έτοιμες. Ειδικά για να λέει η απόλυτη σεφ, Μπέττυ, "Σάκης και ξερό ψωμί" ..κάτι παραπάνω ξέρει!!!Κορίτσια, Εύγε!!!!!

Ιωάννα μου, που να με δεις εκείνη την ημέρα που μαγειρεύω πριν, ένα σωρό και μαζεύεται κόσμος και εγώ τσιρίζω σα τρελή. Όταν πήραμε την πρωτιά με την Παπαρίζου κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό!!! Καθένας με τη μούρλα του!!

Πολύκαρπε, και τέρατα έχει, και φτερά έχει και ρομπότ έχει και τρανς έχει..όλα τα καλά τα έχει!!!

Αναγνώστες

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου