Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

τα ραντεβού τότε - οδηγός επιβίωσης με άρωμα από παρελθόν

πάμε πάλι στα παλιά ...
άλλωστε ξέρετε πια όσοι είστε τακτικοί από εδώ , την αγάπη μου για τα παλιά, για αλλοτινές εποχές που λέει και το τραγούδι . Την αφορμή μου έδωσαν αυτές οι φωτογραφίες από παλιό περιοδικό του 1938, που τυχαία ανακάλυψα στο διαδίκτυο . Δείτε λοιπόν φίλες μου και φίλοι γιατί έχει ενδιαφέρον νομίζω , ποιές ήταν οι συμβουλές προς τις γυναίκες για τα πρώτα ραντεβού.
να ντύνεστε πάντα στο boudoir σας (στα ιδιαίτερα δηλαδή) , και να είστε έτοιμες όταν φτάνει ο συνοδός σας .
Δεν είναι σωστό να περιμένει . Πάντα να τον υποδέχεστε με ένα χαμόγελο .
στους άνδρες δεν αρέσουν οι γυναίκες που δανείζονται τα μαντήλια τους και τα γεμίζουν με κραγιόν. Να μακιγιάρεστε πάντα όταν είστε μόνες και σε σας βλέπει ο συνοδός σας.
μην κάθεστε άκομψα - και μη δείχνετε ότι βαριέστε ακόμα κι αν όντως βαριέστε . να είστε σε εγρήγορση και ακόμα κιαν μασάτε τσίχλα , (που δεν ενδείκνυται) να το κάνετε αθόρυβα, με στόμα κλειστό.
οι απρόσεκτες γυναίκες δεν έχουν πέραση στους κυρίους .
μη μιλάτε ενώ χορεύετε - όταν ένας άνδρας χορεύει θέλει απλώ ς να χορεύει .
αποφύγετε τις οικειότητες , ειδικά σε δημόσιους χώρους . Οποιαδήποτε μορφή διαχυτικότητας δηλώνει κακό γούστο και τον φέρνει σε δύσκολη θέση . μη μιλάτε για ρούχα με έναν άνδρα.
Να ευχαριστείτε τον συνοδό σας, να τον κολακεύετε μιλώντας του για πράγματα που αυτός θέλει. μη γίνεστε υπερβολικά συναισθηματικές - κοινώς μη το ρίχνετε στο συναίσθημα για να τον αναγκάσετε να κάνει κάτι που δε θέλει. Στους άντρες δεν αρέσουν τα δάκρυα, ειδικά σε δημόσιους χώρους .
μην πίνετε πολύ. Ο συνοδός σας περιμένει από σας να είστε σοβαρές. το ποτό κάνει μερικές κοπέλες να δείχνουν έξυπνες , αλλά οι περισσότερες δείχνουν ηλίθιες. μην προκαλείτε υποψίες μιλώντας με άλλους άνδρες. Το πιθανότερο είναι να πέσετε ξερή από το πολύ αλκοόλ και ο συνοδός σας να μην εμφανιστεί ποτέ ξανά !!!
τι άλλαξε από τότε ; υπάρχουν σήμερα κώδικες και οδηγός επιβίωσης ; είναι σήμερα καλύτερα;
για ποιόν ; θα επανέλθω στο θέμα

3 σχόλια:

Phivos Nicolaides είπε...

Υπέροχο το αρωμα από το παρελθόν! Καλή βδομάδα να έχετε.

evi είπε...

καλή εβδομάδα και σε σένα !!!

Rosa Canina είπε...

αραγε υπηρχε κοσμος τοτε που τα εκανε πραξη αυτα?γιατι σημερα δεν ισχυει τπτ απο ολα αυτα...μονο μερικες χαζοσυμβουλες σε περιοδικα στυλ cosmo (καντε τον να τρεχει απο πισω σας)και ακομη πιο περα συμβουλες να τον ξεφορτωθειτε απο το 1 ραντεβου...κατα τ αλλα ολοι λαχταρουν τις παλιες καλες εποχες με ρομαντισμο....φιλια!!!

Αναγνώστες

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου