Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Γυναικείες σκέψεις πριν το τέλος των διακοπών..

Φίλοι/ες,

διανύω πια το τελευταίο σαββατοκύριακο των διακοπών μου.. Όμως, γυναικείες σκέψεις με απασχολούν..
Και το ερέθισμα των σκέψεων μου?? Το μπικίνι.. αχ!!! Πόσες σκέψεις δεν κάνουμε εμείς οι γυναίκες όταν το φοράμε και βγαίνουμε ,δειλά-δειλά στην αρχή και προκλητικά στη συνέχεια, στην παραλία...
Βαθιά φιλοσοφημένες σκέψεις όπως:
  1. Αχ! Τι ωραίο σώμα είχα στα είκοσι...
  2. Μα τι.... στην ευχή τρώνε???
  3. Αχ!! Τι τις ήθελα τις τηγανητές πατάτες; Το ψαράκι με τη σαλάτα έφτανε.. (που δε φτάνει το άτιμο..)
  4. Αυτός φταίει: αν μου φερόταν αλλιώς, δε θα το είχα ρίξει στο φαί! Αν είχα χωρίσει, τότε που.......(ό,τι μας κατεβαίνει της καθεμίας), θα ήμουν κούκλα τώρα!!
  5. Μόλις επιστρέψω, οικονομία και δίαιτα!

Λοιπόν, κορίτσια, τέρμα!!!Τέρμα τα στερεότυπα που θέλουν τη γυναίκα μοντέλο και τον άντρα κιμπάρη (αν τη γράφω σωστά τη λέξη)..

Όχι, πείτε μου... τον έχετε δει τον καλό σας τελευταία; Δεν μπορεί : μια χαλάρωση, ένα σκεμπεδάκο, καμιά δεκαριά κιλάκια θα τα πήρε... κι αν όχι, δεν μπορεί... θα του έχουν πέσει λίγο τα μαλλιά.. κι αν όχι...θα έβγαλε τρίχες σε σημεία που παλιά δεν είχε (βλ. αυτιά, μύτη, πλάτη κλπ κλπ). Κι όμως: συνεχίζετε να τον αγαπάτε και να τον ζηλεύετε λιγουλάκι κιόλας.

Καιρός λοιπόν, κορίτσια, να δούμε τους άντρες με το δικό τους μάτι:

Για αυτό κορίτσια, πιείτε τα κοκταίηλ σας, φάτε το μπριζολικό και βάλτε το μαγιό σας: κι αν νιώσετε περίεργες αντρικές ματιές και κακεντρεχή σχόλια.... απλά βγάλτε τη γλώσσα!!

Και από αύριο (που επιστρέφουμε από τις διακοπές μας με υπέροχες αναμνήσεις και πολύ γέλιο)....δίαιτα!!Μέχρι και αύριο... συνεχίζω τα Μοχίτο μου στον κήπο!!

6 σχόλια:

elph είπε...

Τι ήταν αυτό που είδαν τα ματάκια μου καλοκαιριάτικα; Τι φωτογραφίες ήταν αυτές; Βρε πως καταντάει ο κόσμος...
Τι να πεις; Ουδείς τέλειος.
Λίγο πολύ όλοι έχουμε αλλάξει από τότε που είμασταν 20 ετών. Μαζί μας και οι άντρες μας. Συνεχίζουμε όμως όπως λες να είμαστε μαζί τους. Και τι διαφορετικό θα μπορούσαμε να κάνουμε άραγε; Να κυνηγάμε πάντα την ομορφιά; Δεν γίνεται...

Αν και ο Γκηρ συνεχίζει να μ' αρέσει και τώρα! Δεν αλλάζω γνώμη από μια φωτογραφία :-)

Καλή αντάμωση

Betty's Cuisine είπε...

Ας προσέχουμε τον εαυτό μας όσο μπορούμε, από κει και πέρα όμως καλύτερη η φυσική φθορά που φέρνει ο χρόνος, παρά η παραμόρφωση που προκαλούν οι επεμβάσεις, τα μπότοξ κλπ...
επίσης θα συμφωνήσω για τον ρίτσαρντ γκηρ, είναι από τους άντρες που όσο μεγαλώνουν ωριμάζουν και γίνονται πιο γοητευτικοί!

ELENI είπε...

να σου πω φιλεναδα με τις γυναικες ειμαι καπως αυστηρη πρεπει να ειναι ΠΑΝΤΑ ΚΟΜΨΕς.....τωρα στους αντρες ας συνχωρησουμε τα κιλακια τους .....ειναι η ΓΟΗΤΕΙΑ τους......ΒΛΕΠΕ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ!!!!ΦΙΛΙΑ.....

Αγνή είπε...

Είδες Έλπη μου τι γίνεται??? Ουκ γαρ έρχεται μόνο του.. μετά τις φωτογραφίες, η κυτταρίτιδα μου φαίνεται απλό παράπτωμα!!

Αγνή είπε...

Μπέττυ και Έλπη, ελάτε που σας αρέσει ο Γκηρ... εμένα ξενέρωτος μου φαίνεται... άσε που τον χτύπησε ελαφρώς και η άνοια... όλο χαζομάρες κάνει βλ. Ινδία που φίλησε μια παρουσιάτρια στο στόμα και έγινε ολόκληρο διπλωματικό θέμα!! Χάζεψε σας λέω!!

Αν μιλάμε για γερόντια... να μου πείτε Σών Κόννερι να συμφωνήσω!!Διαφορετικά, Κυάνου φορ έβερ!!

Αγνή είπε...

Λενάκι,

δε θέλω ου!!Σιγά τον Καμπουράκη... Σκεμπεδάκη έπρεπε να τον λένε.. Τον πλασάρουν και για σέξι τελευταία..ο Χριστός να μας φυλά!! (αν και τον συμπαθώ πολύ και μου φαίνεται κι έξυπνος... αλλά σέξι???!!!)NO NO NO!! Ο συνάδελφος του πιο σέξι και καλοδιατηρήμενος μου φαίνεται, ζωή να 'χουν

Αναγνώστες

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου