Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Καλοκαίρι στην πόλη: εκτός των άλλων, ασφαλές!!

Αφιερωμένο στις φιλενάδες που θα μείνουν να μου κάνουν παρέα στην πόλη... και γκρινιάζουν..
Κοιτάξτε τι ρεζιλίκια γλυτώνουμε βρε.... ραντεβού για σαββατιάτικο δροσερό καφεδάκι στο κέντρο.... και δε θέλω ουουου!!!!

10 σχόλια:

Anthoula είπε...

Αγνή είσαι φοβερή - τι λέω άπαιχτη - στο να μας χρυσώνεις το χάπι! Οκ, αύριο καφεδάκι!

Φιλιά

evi είπε...

σωστα ανθούλα - η ψυχολόγα θέλει να μας πει οτι χάλια οι παραλίες , το χαβιάρι μαύρο και η θάλασσα ...πσσσ που να τρέχεις τωρα καημένη !!!
κοινώς όσα δε φτάνει η αλεπού (όπου αλεπού βάλε όνομα που αρχίζει από Α και τελειώνει σε Η )
τι ώρα ο καφές αυριο??

φιλάκια

e-ioannis είπε...

ΣΗΜΕΡΑ MOY ΛΕΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ:
ΣΕ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ
ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΠΕΛΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ?

Αγνή είπε...

Ανθούλα κι Εύη,

ούτε χρυσώνω χάπι, το δε χαβιάρι δεν το τρώω ούτως ή άλλως.... οπότε μην ψάχνετε δολερές προθέσεις... όποια ώρα πείτε ....και πιείτε το καφεδάκι δροσερό δροσερό!!!

Αγνή είπε...

Αχ βρε Γιάννη,

πάντα καλοκαιρινά τα σχόλια σου!!Αν είσαι κέντρο αύριο, κοίτα δεξιά και αριστερά λίγο για μια ξανθιά, μια κοντομάλλα και μια ψηλή άχαρη ...

ΦΑΙΔΩΝ ΘΕΟΦΙΛΟΥ είπε...

Πάντως πολύ μου άρεσε ο τρόπος που παρουσίασες το θέμα σου, με μια εκρηκτικά κεφάτη διάθεση...Το καφεδάκι σας αύριο θα είναι συνώνυμον του... νέκταρ έτσι ωραία που τα έφτιαξες Αγνή.
Όσο για την πρόσκληση ευχαριστώ από καρδιάς. Σίγουρα θα τα πούμε κάποια στιγμή από κοντά. Έχω την αίσθηση πως είστε η εκδοχή των τριών (θηλυκών) σωματοφυλάκων. Όλες για μία και μία για όλες.
Να είστε καλά.

Anthoula είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ για το όμορφο σχόλιό σου Φαίδων!!!! Νομίζω ότι είναι το ωραιότερο σχόλιο που έχω ακούσει για την παρέα μας!!!

Mala είπε...

Κι εμείς Αγνή μου που μπλοκάραμε στην Κοζάνη λόγω των ροδακινοπαραγωγών, πού να τον πιούμε τον καφέ;;; Πικρός και χλιαρός θα είναι εδώ πέρα!! Κρίμα οι προετοιμασίες για τις διακοπές....

Αγνή είπε...

Φαίδωνα,

πραγματικά όμορφο το σχόλιο. Κι αν μας γνώριζες, πλάκα-πλάκα, θα έβλεπες ότι είμαστε σαν τους τρεις σωματοφύλακες, πολύ διαφορετικές. Ταιριάξαμε όμως!!!Σε ευχαριστούμε για το όμορφο σχόλιο...

Αγνή είπε...

Μαλα,

πού είσαι εσύ καλέ χαμένη??? Ξέρω... προχθές ήρθε ο φίλος για δουλειά, κι έκανε 4 ώρες να φτάσει θεσσαλονίκη, από Καστανιά και Κλειδί...Ταλαιπωρία, αλλά αν ξεσηκωθείς... σκέψου... σαν το προ Εγνατίας ταξίδι, δεν είναι και τραγικό!

Αναγνώστες

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου